26 Ιαν 2009

Ο Δημήτρης Παλλαντζάς αποχαιρέτησε σήμερα - τουλάχιστον σε επίπεδο επίσημων παιχνιδιών - την παιδική ομάδα του Οίακα και βάζει πλώρη για τις μεγαλύτερες αγωνιστικές ομάδες.
Ο Δημήτρης, γεννημένος στις 10.12.93, έπαιξε τρία γεμάτα χρόνια στην παιδική ομάδα και δεν έχασε παιχνίδι, παρά μόνο αν ήταν άρρωστος ή είχε εξετάσεις! Κλασικός πλεημέηκερ, από τους λίγους που υπάρχουν στην περιοχή σε αυτές τις ηλικίες, είχε την καλύτερη χρονιά του πέρυσι, όταν έφτασε στον τελικό της Αργολιδοκορινθίας απέναντι στο Διαγόρα Βέλου και συμμετείχε με τη Μικτή της ΕΣΚΑΚ στο Final Six των Μικτών '93 από όλη την Ελλάδα στην Ερμιόνη.
Φέτος ο Δημήτρης ήταν ο αρχηγός και αδιαμφισβήτητος ηγέτης μιας πολύ νεανικής ομάδας! Τέλειωσε το πρωτάθλημα με Μ.Ο. 21 πόντους και ένα τρίποντο ανά παιχνίδι, ενώ πολλές φορές πλησίασε το triple double figure με ασιστ και ριμπάουντ. Έχει παίξει ήδη φέτος και σε τρία παιχνίδια του ανδρικού σημειώνοντας 2 πόντους, δίνοντας 2 ασιστ και κάνοντας δυο κλεψίματα.
Ο "Μήτσος" , όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, αγαπάει το μπάσκετ και το γήπεδο είναι το δεύτερο σπίτι του. Οι προπονητές του λένε πως είναι υπόδειγμα αθλητή, του οποίου η συνεχής βελτίωση οφείλεται κύρια στη δουλειά στις προπονήσεις. "Είναι η χαρά του κάθε προπονητή" λέει χαρακτηριστικά ο "δάσκαλος" του Θωμάς Πέτας. Ο Δημήτρης είναι όμως και άριστος μαθητής στο σχολείο και αγαπημένος όλων των καθηγητών του και βέβαια καλός φίλος με όλους τους συμπαίκτες του!
Ευχόμαστε στον Δημήτρη ότι καλύτερο για το μέλλον! Ο Οίακας είναι περήφανος να έχει τέτοια παιδιά στο ρόστερ του. Και ο Δημήτρης Παλλαντζάς δεν είναι ο μόνος. Έρχονται κι άλλοι!
Δείτε παρακάτω ένα μικρό φιλμάκι με ... κατορθώματα του "Μήτσου" τη φετεινή χρονιά!

Categories: