3 Ιαν 2009

Το απόγευμα προδιαγραφόταν εύκολο, όχι όμως τόσο όσο τελικά κατέληξε! Η νεανική ομάδα του Λεχαίου φαίνεται πως είχε στο πρόγραμμα την αποψινή ήττα. Όμως οι παίκτες του Οίακα έδειξαν για μια ακόμη φορά όρεξη για μπάσκετ και δεν παράτησαν το παιχνίδι σε καμιά φάση του αγώνα, ούτε όσοι ξεκίνησαν αλλά ούτε και όσοι ήρθαν από τον πάγκο. Και έπαιξαν όλοι.


Στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκαν ήδη οι διαθέσεις των παικτών του Οίακα. 37 -10 δεν είναι ένα συνηθισμένο σκορ δεκαλέπτου, ούτε φυσικά το 65-16 σαν σκορ ημιχρόνου! Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Και ενώ οι βασικοί είχαν κάτσει στον πάγκο από το ημίχρονο, η ομάδα συνέχισε να παίζει εξαιρετική άμυνα και να σκοράρει κατά βούληση., πετυχαίνοντας άλλους 48 πόντους ώστε να φτάσουμε έτσι στην πρώτη κατοστάρα της χρονιάς.

Ρεκόρ πόντων για τον Γιώργο Κοτσόβολη (36) που μαζί με τους Ρεκουνιώτη (που κάλυψε και την απουσία του Κατσαλούλη) Κατσούρη και Γκάγκιτς ξεχώρισαν. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Βαγγέλη Μανούχου και οι πρώτοι πόντοι στην Α1 για τον "μικρό" Δημήτρη Παλλαντζά που έπαιξε 12 λεπτά και εκτός από το ότι σκόραρε, είχε 3 ριμπάουντ (2 Α, 1Ε), τρία κλεψίματα και μια ασίστ.

Από την Ολυμπιάδα προσπάθησαν οι Τσιμπούρης , Πανούσης και Μπράβος.

Τα δεκάλεπτα : 37 -10, 28 -6, 28 -15, 20 -10

Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης 11 (2), Παπαχαραλάμπους 7 (1), Κουτσόπετρας 3, Μπακάλης 2, Κοτσόβολης 36 (2), Μανούχος, Λιακόπουλος 6, Γκάγκιτς 10, Παλλαντζάς 2, Ρεκουνιώτης 24, Καζάς 10, Τατούλης 2.

Ολυμπιάδα Λεχαίου : Τσιμπούρης 8, Νταλίπης 7 (1), Στεμπιλης 2, Μπράβος 9 (1), Μερεμετης, Ρομποκος, Πανούσης 8, Τσιφιλιτάκος 2, Παχούλας 6 (1).

Δεν κουράστηκαν οι Αντωνάκος -Ζάρκος σε ένα εξαιρετικά "καθαρό" από φάσεις παιχνίδι.


Δείτε το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.