4 Ιαν 2009


Ένα ακόμη εξαιρετικό πρωινό πέρασε σήμερα η αθλητική οικογένεια του Οίακα Ναυπλίου . Ο Σύλλογος μας, στην προσπάθεια για όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες για τα παιδιά των ακαδημιών, φιλοξένησε σήμερα τον Φοίνικα Πειραιώς. Οι φίλοι μας από τον Πειραιά ήρθαν στην ώρα τους το πρωι της Κυριακής και έπαιξαν μαζί μας δύο πολύ καλά παιχνίδια.

Στο πρώτο παιχνίδι οι ακαδημίες έπαιξαν για μια ώρα. Τριάντα παιδιά του Οίακα ηλικιών 1996 -2000 και 15 του Φοίνικα 1996-1998 ευχαριστήθηκαν μπάσκετ και χειροκροτήθηκαν από φίλους και γονείς και των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Τελικά νίκησε η ομάδα του Φοίνικα.

Το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις παιδικές ομάδες των δύο σωματείων ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚΝ. Απέναντι στην ισχυρότερη ομάδα του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ οι παίδες μας, αν και ξεκίνησαν μουδιασμένοι και έχαναν μέχρι και με 20 πόντους στα μέσα της δεύτερης περιόδου, παίζοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους φέτος, κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό και πήγαινε στο πόντο. Τελικά ο Οίακας κατάφερε να κερδίσει με ένα καλάθι διαφορά, χάρις σε δυο εύστοχα τρίποντα στην εκπνοή.

Στο τέλος όλα τα παιδιά αγκαλιασμένα έβγαλαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες, ευχήθηκαν καλή χρονιά και επιτυχίες εκατέρωθεν και έδωσαν ραντεβού για το καλοκαιρινό τουρνουά του Φοίνικα στον Πειραιά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε αυτά που μας διηγήθηκαν οι φίλοι μας γιατί έχουν πολύ ενδιαφέρον! Στον Πειραιά, όπως και σε όλη την Αθήνα, υπάρχουν όλο το χρόνο επίσημα πρωταθλήματα για όλες τις ηλικίες, και για τους παμπαίδες και για τα μινι. Η παιδική και η εφηβική ομάδα του Φοίνικα δίνει κάθε χρόνο πάνω από 50 (!!!) αγώνες, αυτό σημαίνει 2 και 3 αγώνες την εβδομάδα! Ας τα ακούσουν αυτά οι τοπικοί παράγοντες κι ας δώσουν λίγο μεγαλύτερο βάρος τις μικρές ηλικίες. Δε λέμε να φτάσουμε στο επίπεδο των Αθηναίων, αλλά έστω ... να το πλησιάσουμε.

Παρακολουθείστε παρακάτω στιγμιότυπα από τα σημερινά παιχνίδια.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Οίακας Ναυπλίου είπε...

Κύριε Αναγνωστόπουλε ευχαριστούμε για το μηνυμα σας, το οποίο λάβαμε υπόψη μας. Δεν θα το δημοσιεύσουμε όμως για μια ακόμη φορά, διότι εκτός απο τα πραγματικά γεγονότα τα οποία έχουμε επιβεβαιώσει και εμείς, καταλήγετε σε ένα συμπέρασμα το οποίο πάλι γενικεύει ένα μεμονωμένο περιστατικό, πράγμα το οποίο δεν μπορεί όπως καταλαβαίνετε να γίνει αποδεκτό. Ευχαριστούμε πάντως για τη συμμετοχή σας. Καλή Χρονιά.