17 Ιαν 2009

Με μια νίκη, όχι τόσο εύκολη, όσο δείχνει το σκορ, ο Οίακας ολοκλήρωσε νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του τίτλου με νίκες απέναντι σε Ποσειδώνα και Τήρωνα.

Απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετικές μονάδες, πολύπειρους παίκτες και δεινούς σουτέρ, αλλά καθόλου ... "ομάδα", ο Οίακας παρουσίασε σημάδια κόπωσης και πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Πράγμα εν μέρει φυσιολογικό, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η ομάδα εδώ και 1,5 μήνα κάνει στην ουσία προετοιμασία και δίνει δυο αγώνες κάθε βδομάδα (αφού μεσολαβούν και τα φιλικά με τη ΓΕΑ-ΝΣ μεσοβδόμαδα και τέτοιο και μάλιστα πολυ γερό και νικηφόρο έγινε και την Πέμπτη που μας πέρασε). Αν σε αυτά προσθέσεις και την απουσία των Λιακόπουλου και Μπακάλη που δίνουν πίεση στην άμυνα και ταχύτητα στην επίθεση, είναι λογικό το κοντέρ σήμερα να σταματήσει στο "96" ενώ θα μπορούσε να γίνει νέο ρεκόρ πόντων.

Ρεκόρ πόντων πάντως έκανε ο ασταμάτητος Κοτσόβολης, που δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα και μαζί με τους Κατσούρη και Κατσαλούλη καθάρισαν το παιχνίδι. Από τα Μέθανα που προσπάθησαν ξεχώρισαν οι Ματιάτος, Κυριάκος και Μενδρινός.

Τα δεκάλεπτα : 22-12, 29-16, 24-18, 21-15

Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης 19 (3), Παπαχαραλάμπους 2, Κουτσόπετρας, Βλασερός, Κοτσόβολης 35 (2), Κατσαλούλης 17, Γκάγκιτς, Μούγιος, Ρεκουνιώτης 10, Καζάς 9, Τατούλης 4.

Μέθανα : Λαζάρου, Στεφόπουλος, Μενδρινός 11(1), Αθανασίου 3 (1), Κοντος 2, Καριώτης 6, Τουμπανιάρης Π. 3, Τουμπανιάρης Τ. 2, Μπρεζατης 6, Κυριάκος 12 (1), Ματιάτος 16 (2).

Καλή η διαιτησία των Πετρόπουλου - Αντωνάκου.
Δείτε παρακάτω την καλύτερη κατά τη γνώμη φάση του αγώνα.