7 Ιαν 2009

Ήττα εντός προγράμματος, αλλά βαριά και πάλι για τους παίδες σήμερα από το ΝΣ. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο όπου προηγήθηκαν με 19-10, και παρά την καλή άμυνα γενικά σε σετ επιθέσεις, η συνέχεια ήταν εφιαλτική με την ομάδα να πανικοβάλεται από την πίεση των αντιπάλων και κάνει συνεχή και αβίαστα λάθη, δίνοντας παράλληλα αμέτρητα εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πόντοι των παικτών του Νέου σε άμυνα 5 εναντίον 5 είναι μόλις 20 από τους 81, ενώ άλλοι 13 είναι από βολές. Οι υπόλοιποι είναι όλοι από λάθος πάσα των παικτών μας και εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες ασφικτικής πίεσης - που βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που την αντιμετωπίζουμε και έχει δουλευτεί στην προπόνηση το πως αντιμετωπίζεται - πέρασαν πάσες για εύκολο καλάθι κύρια από τον Δ.Παλλαντζά, αλλά όλοι βρέθηκαν σήμερα σε πολύ κακή μέρα και δεν τελείωσαν απλά λέη απ.
Μήτσουλας και Αχριάνης έκαναν όλο το παιχνίδι του ΝΣ (51 από τους 81 πόντους). Απελπιστικά μόνος ο Δ.Παλλαντζάς από τον Οίακα.
Ξαναλέμε, η ήττα ήταν στο πρόγραμμα, η εμφάνιση όμως πρέπει να προβληματίσει. Η σκληρή δουλειά στην προπόνηση από ΟΛΟΥΣ πρέπει να ανέβει κι άλλο. Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν τελειώνει ούτε σήμερα, ούτε στις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Άλλωστε ο φετεινός στόχος που τέθηκε από την αρχή, έχει ήδη επιτευχθεί. Χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς και ατομικά και ομαδικά και προετοιμασία και για τα επόμενα δύο χρόνια, που αυτή η ομάδα με ελάχιστες αλλαγές, θα πρωταγωνιστήσει.
Τα δεκάλεπτα : 19-10, 3-26, 11-22, 6-23
Οίαξ Ναυπλίου : Παλλαντζάς Α. , Χαιδάς Π. 5, Παλλαντζάς Δ. 17, Φιλίνης, Δεληγιάννης, Γιαννιώτης 5 (1), Γιαννόπουλος 4, Κατσικάρης, Μπόζος 8.
Νέο Σχολείο : Τοκατλίδης 2, Τσάρος 4 (1), Προκοπίου 2, Σπανός, Μήτσουλας 29 (3), Αχριάνης 22, Κανέλλης, Μπιτινής 7, Οικονόμου 2, Καραμέρος 12, Τριμπόνιας 2, Σιέρρος.
Categories: