25 Ιαν 2009

Όταν προχτές γράφαμε για τον κακό προγραμματισμό της διοίκησης του ΔΑΚΝ, που είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι του πρωταθλήματος παίδων να γίνει σήμερα στις 9.30 (!) το πρωί, δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα έρθει ένα γεγονός να μας επιβεβαιώσει τόσο γρήγορα! Η εικόνα που αντικρύσαμε σήμερα το πρωι στις 8.30 μπαίνοντας στο γήπεδο ήταν απίστευτη!
Το γήπεδο έμοιαζε με ... λίμνη! Αυτοί που είχαν την ιδέα (ή την εντολή) να σφουγγαρίσουν πρωί, ώστε το γήπεδο να είναι έγκαιρα έτοιμο (όχι για εμάς, αλλά για το παιχνίδι της Γ' Εθνικής που ακολουθούσε) ... δεν σφουγγάρισαν ! ... Πότισαν!
Αυτό, πέρα από το ότι έκανε το γήπεδο ακατάλληλο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, είναι και εγκληματικό για το παρκέ του γυμναστηρίου! Δεν ξέρουμε ποιοι έχουν εξουσιοδοτηθεί από τη διοίκηση να κάνουν αυτή τη δουλειά , αλλά κάποιος πρέπει να τους πει για το πως σφουγγαρίζουν.
Προς τιμήν τους - και τους ευχαριστούμε γιαυτό - οι υπάλληλοι του Σταδίου Ευσταθίου και Ψύχας, χωρίς να έχουν ευθύνη για την κατάσταση αυτή, ήρθαν και διόρθωσαν το πρόβλημα. Το θέμα είναι όμως να μην τρέχουμε εκ των υστέρων, αλλά να προβλέπουμε και να προγραμματίζουμε σωστά!