11 Ιαν 2009

Η δυναμικότητα της παιδικής ομάδας του Αργειακού Έσπερου, επέτρεψε σήμερα αρκετές δοκιμές για τον προπονητή του Οίακα Μάκη Πέτα. Μετά τη βαριά ήττα από το ΝΣ, οι πιτσιρικάδες έδειξαν να το ξεπέρασαν γρήγορα και ανώδυνα και να συνεχίζουν την προσπάθεια τους στο φετεινό πρωτάθλημα παίδων. Ακολουθώντας το παράδειγμα της ανδρικής ομάδας και δείχνοντας χαρακτηριστικά (πίεση σε όλο το γήπεδο, γρήγορες επιθέσεις, κυριαρχία στα ριμπάουντ, πολλαπλές επιλογές στα σουτ) που δεν βλέπαμε τελευταία, καθάρισαν γρήγορα το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (25-3).
Ο προπονητής δοκίμασε πάρα πολλά σχήματα με παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, χρησιμοποιώντας όλους όσους είχε στη διάθεση του και αυτή τη φορά όλοι έδειξαν διάθεση να τα δώσουν όλα! Βέβαια σε κάποιους φάνηκε η απουσία τους, την τελευταία περίοδο από τις προπονήσεις. Πρέπει σιγά σιγά όλα τα παιδιά να καταλάβουν ότι η συμμετοχή και η δουλειά στην προπόνηση είναι το Α και το Ω για καλή απόδοση και ευστοχία στον αγώνα.
Κορυφαίος της αναμέτρησης - πολύ ευχάριστη έκπληξη - ο Χρήστος Γιαννόπουλος, που έδειξε μετά από καιρό ένα μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων του. Πολύ βελτιωμένος και ο Παναγιώτης Χαϊδάς, παίζοντας σε όλες σχεδόν τις θέσεις (από 1 μέχρι 4). Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και πολύ γρήγορος στον αιφνιδιασμό ο Θεόφιλος Γιαννιώτης. Σε χαμηλούς ρυθμούς - στο 4ο παιχνίδι του σε 8 μέρες - ο Δήμητρης Παλλαντζάς.
Από την πολύ αδύναμη ομάδα των Χαρίτση - Ζαμάνη, που φαίνεται δουλεμένη αλλά είναι φανερό ότι έχει έλλειμα αγώνων, ξεχώρισε ο Καρκαλάτος.
Τα δεκάλεπτα : 25-3, 17-4, 16-10, 14-13
Οίαξ Ναυπλίου : Μπούνος 2, Παλλαντζάς Α., Τυροβολάς 1, Χαϊδάς 12, Παλλαντζάς Δ. 26 (1), Ρέππας, Γιαννιώτης 11, Γιαννόπουλος 16, Φιλίνης 2, Κατσικάρης 2, Μπόζος.
Αργειακός Έσπερος : Αργυράκης 3, Καρκαλάτος 11 (1), Ζαμάνης, Μουκας, Ποντικάτης, Σπυροπαλης 6, Κουγιας 2, Μυλωνας 4, Καρούζος, Μιχαλόπουλος 2, Μπουντάκης.
Categories: