22 Ιαν 2009

Η κακή συνεννόηση της διοίκησης του ΔΑΚΝ με την ΕΣΚΑΚ και η εύλογη προσπάθεια εξυπηρέτησης - κατά προτεραιότητα - των ομάδων που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες , έχουν πάλι θύμα την παιδική ομάδα του Οίακα η οποία αναγκάζεται να παίξει την Κυριακή στις 9.30 πμ το πρωί (!!!).
Η ενημέρωση από την ΕΣΚΑΚ έγινε σήμερα, διότι στις 12.00 μμ είναι προγραμματισμένο παιχνίδι Γ' Εθνικής (Νέο Σχολείο - Κεφαλλονιά) και " το γήπεδο πρέπει να καθαρισθεί και σκουπιστεί έγκαιρα" όπως μας αναφέρθηκε από το ΔΑΚΝ. Η ευθύνη ανήκει ολοκληρωτικά στο ΔΑΚΝ που γνωρίζει τα προγράμματα εδώ και μήνες και κακώς έδωσε στην ΕΣΚΑΚ αυτή την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.
Εδώ βέβαια έχουμε παρεμπιπτόντως μια απορία : μόνο για μια ομάδα σκουπίζεται το γήπεδο? Γιατί τουλάχιστον σε δικά μας παιχνίδια, και μάλιστα μετά από χάντμπωλ με τις γνωστές κόλες που χρησιμοποιούνται, δεν έχουμε δει κανένα υπάλληλο να μερινά για το σκούπισμα. Θα πει κανείς "μα δεν υπάρχει χρόνος". Το πρόγραμμα δεν το καταρτίζουμε εμείς αλλά το ΔΑΚΝ και αν αυτό θέλει υπάρχει χρόνος για όλα, όπως θα υπάρξει π.χ. την Κυριακή για τη Γ' εθνική, αρκεί βέβαια τα δικά μας παιδιά να είναι από τις 7.30 το πρωι στο πόδι!
Και μια παρατήρηση, άσχετη αλλά σημαντική : η μπασκέτα του κλειστού γυμναστηρίου που παρουσίασε βλάβη το προηγούμενο Σάββατο, δεν έχει επισκευαστεί πλήρως και δεν είναι απόλυτα ασφαλής! Δεν βάζουμε φωτογραφία, γιατί δεν έχουμε το ..... πρόγραμμα εκδρομών των γυμνασίων και λυκείων της πόλης μας! Ο νοοών νοείτο!
Σ.Π.