26 Απρ 2009


Όσοι βρέθηκαν χθες στο κλειστό του ΔΑΚΝ χθες το μεσημέρι, και ήταν αρκετοί, είδαν καλό μπάσκετ. Μπορεί να υπήρχε διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά η απόδοση όλων ανεξαίρετα των παικτών του Οίακα κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να δούμε πολύ ωραίο μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά και τους προπονητές τους που δουλεύουν όλη τη χρονιά συστηματικά και η δουλειά αυτή φαίνεται πεντακάθαρα μέσα στο στο γήπεδο. Από τον πιο ώριμο από ποτέ Γκάγκιτς μέχρι τους πιτσιρικάδες Παναγιώτη Χαϊδά και Ηρακλή Κατσικάρη, όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον.

Βλασερός και Γκάγκιτς, καθοδηγούμενοι μαεστρικά από τον Παλλαντζά, έδωσαν το σύνθημα της ... επίθεσης από την αρχή του αγώνα και σκόραραν τους 34 από τους 45 πόντους του πρώτου ημιχρόνου. Πιεστική άμυνα , στα όρια του φάουλ (που αρκετές φορές σφυρίχτηκε μάλλον υπερβολικά και μονόπλευρα), κυριαρχία στα ρημπάουντ σε άμυνα και επίθεση, αλλά κυρίως εξαιρετικό passing game "με τη μια" στην επίθεση ήταν αυτά τα στοιχεία που έκαναν το παιχνίδι εύκολο από το πρώτο δεκάλεπτο. Τα στοιχεία αυτά παρέμειναν και αφού ο κόουτς απέσυρε τους Γκάγκιτς και Βλασερό στο ημίχρονο. Ο Γκίκας , μετά από απουσία ενός μήνα, μπήκε σαν σίφουνας στο παρκέ και έτρεχε μια ταχύτητα πάνω από όλους, ο Γιαννιώτης έπαιξε τη γνωστή καλή του άμυνα, αλλά σμπαράλιασε με τα τρίποντα του τη ζώνη των αντιπάλων και έδωσε και απίστευτες ασσιστ μέσα στη ρακέτα, Χαϊδάς και Κατσικάρης έδειξαν στοιχεία από το τεράστιο ταλέντο τους και όλοι οι υπόλοιποι (και οι δώδεκα) ξεπέρασαν τα συνήθη στάνταρντ τους.

Από τον Αργοναύτη ξεχώρισαν Ευδοκίου και Τζαμτζής.

Τα δεκάλεπτα : 24-6, 21-9, 20-9, 19-9.

Οίαξ Ναυπλίου : Γκίκας 6 (1), Κολιόπουλος 8, Γιαννιώτης 8 (2), Βλασερός 18, Παλλαντζάς 7, Φιλίνης 4, Χαϊδάς 6, Γκάγκιτς 22, Καζατζόγλου 2, Κούτρης, Μπόζος 2, Κατσικάρης 1.

Αργοναύτης Ν.Κίου : Λελούδας 4, Ευδοκίου 12, Μπούρης, Αθανασόπουλος 2, Τζαμτζής 4(1), Λιγουμιτης, Γκιολέκας Δ. 4, Γκιολέκας Α. 7, Τασόπουλος.
Εύκολο απόγευμα για Τρίγκα - Μαυραντζά.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΠΟΥ???