23 Απρ 2009

Εφημερίδα "Δημοσιογράφος", Φύλλο Τετάρτης 22 Απριλίου, σελίδα 17.
Τίτλος : Οδηγούν τα παιδιά σε ... κακές συνήθειες.

" Σε ... κακές συνήθειες για την ηλικία τους οδηγούν τα παιδιά οι υπεύθυνοι του Οίακα Ναυπλίου. Δεν είναι ανάγκη να γράφουμε εμείς κάτι. Αφήνουμε τη βαζελοεφημερίδα " Η ΠΡΑΣΙΝΗ" να το κάνει ..."

Και ακολουθεί το γνωστό ρεπορτάζ της Πράσινης, από την επίσκεψη της ακαδημίας του Οίακα, προσκεκλημένης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα μπάσκετ της Α1.

Μένουμε άφωνοι! Αυτό το συμπέρασμα ο συντάκτης του άρθρου το έβγαλε μόνος του ή τον ..."προβλημάτισε" κάποιος άλλος? Μήπως είναι απλά μια οπαδική αντίδραση, επειδή είναι οπαδός άλλης ομάδας? Είναι προφανές ότι δεν έχουμε καμιά ευθύνη για το τι μπορεί να γράφει μια εφημερίδα των Αθηνών. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ πάντως δεν είδαμε τίποτα το αρνητικό, παρά μόνο την επικρότηση της ζωντάνιας των πιτσιρικάδων μας που ενθουσιασμένοι από την εμπειρία, φώναζαν και χειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο!

Τώρα επί της ουσίας ... Αν η προσπάθεια της διοίκησης του Σωματείου να παρακολουθήσουν οργανωμένα οι αθλητές μας- κύρια οι μικροί - από κοντά όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια της Α1 και των αγαπημένων τους παικτών (γιατί δεν θα πάμε μόνο στον Παναθηναϊκό) και να δουν το σωστό φίλαθλο πνεύμα και άμιλλα των ινδαλμάτων τους στο μπάσκετ θεωρείται "κακή συνήθεια", τότε μάλλον ... έχουμε χάσει τελείως τη μπάλα.

Επειδή στο άμεσο μέλλον θα επιδοθούμε και σε άλλες ... "κακές συνήθειες", πάντα με γνώμονα την αγάπη μας για το μπάσκετ και τα παιδιά, ελπίζω ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου να αναγνωρίσει το λάθος του και να συνεχίσει να προβάλει τις δραστηριότητες μας όπως πολύ καλά έχει κάνει μέχρι σήμερα.

ΣΠ