15 Απρ 2009

Άλλη ομάδα σήμερα ο Οίακας και παρά τις σημαντικές απουσίες, έδειξε ένα μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων της. Απέναντι σε μια ομάδα , τον Πήγασο Αστρους, που δυσκόλεψε αφάνταστα την ΑΕΚ Αργους και νίκησε (έστω και χωρίς τον Μπουρτσουκλή) το Νέο Σχολείο, οι νέοι του Οίακα δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αυτή τα ατού της ομάδας βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ο Παλλαντζάς καθοδηγούσε ήρεμα την ομάδα και πυροβολούσε από τα 6.25, ο Βλασερός δεν έχανε βολές και μοίραζε "σακούλες" στον αέρα, ο Γκάγκιτς ήταν σε μεγάλα κέφια στην επίθεση, ο Κούτρης καθάριζε όλα τα "σκουπίδια" και όλοι οι υπόλοιποι ήταν πολύ καλοί όταν κλήθηκαν από τον πάγκο να βοηθήσουν. Αποτέλεσμα : 13 πόντοι διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο και άλλοι 13 στο τρίτο. Ενδιάμεσα και ενώ ο κόουτς δοκίμαζε παίκτες και σχήματα, ο Πήγασος προσπαθούσε να μειώσει, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
Εκτός των "συνήθων υπόπτων" πολύ καλή εμφάνιση από τους Μ.Κολιόπουλο, Καζατζόγλου και Γιαννιώτη. Βοήθησαν, όσο χρησιμοποιήθηκαν Μπόζος, Γιαννόπουλος, Κατσικάρης και Ε.Χαϊδάς.
Από τον Πήγασο Κ.Γαϊτάνης και Δικαίος σκόραραν περισσότερο, αλλά βέβαια ο παίκτης που εδώ και χρόνια ξεχωρίζει σε αυτή την ομάδα είναι ο Χασάπης. Σήμερα πάντως περιορίστηκε αισθητά από τον Παλλαντζά.
Τα δεκάλεπτα : 19-6, 15-20, 24-11, 16-17
Οίαξ Ναυπλίου : Παλλαντζάς 10 (2), Κολιόπουλος 4, Καζατζόγλου 3 (1), Βλασερός 18 (2), Γιαννιώτης, Χαϊδάς Ε. , Γκάγκιτς 28, Γιαννόπουλος, Κούτρης 11, Μπόζος, Κατσικάρης.
Πήγασος Αστρους : Κωτσιαρίδης 2, Κολοβός 2, Μπαρλας, Γαϊτάνης Κ. 22, Γαϊτάνης Α.3, Πανταζής 2, Γιαννακόπουλος, Γαϊτάνης Ν., Δικαίος 12 (1).
Πολύ καλή διαιτησία από τους Καραλή - Μαυραντζά και φιλότιμη προσπάθεια της γραμματείας αφού έπαιξαν το παιχνίδι χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα, μια και αυτός του κλειστού έχει παραδώσει το πνεύμα του εδώ και μια βδομάδα περίπου.