7 Απρ 2009

Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παρούσα σήμερα η ομάδα του Οίακα στον αγώνα παμπαίδων με το Νέο Σχολείο. 4 πόντοι στο πρώτο δεκάλεπτο και 3 στο δεύτερο είναι αρνητικό ρεκόρ για οποιαδήποτε αγωνιστικό τμήμα του Οίακα φέτος! Δικαιολογίες υπάρχουν και τις ξέρουμε όλοι, παίκτες - προπονητής και όλοι οι υπόλοιποι, πολύ περισσότερο βέβαια σε αυτή την δύσκολη ηλικία των παμπαίδων. Η εμφάνιση όμως του δευτέρου ημιχρόνου, είναι αυτή που μας κάνει να είμαστε περισσότερο απαιτητικοί από αυτά τα παιδιά.
Ενώ λοιπόν το πρώτο ημίχρονο έληξε 41 -7 με την ομάδα να λειτουργεί με αδικαιολόγητο πανικό και τρικυμία απέναντι στην ασφυκτική πίεση των αντιπάλων, στο δεύτερο άλλαξε άρδην η εικόνα! Ο Οίακας βγήκε από τα αποδυτήρια ...άλλη ομάδα και με μπροστάρη τον Ηρακλή Κατσικάρη που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και παρέσυρε και τους συμπαίκτες του, διόρθωσε - όσο πρόλαβε βέβαια - την κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, διαμορφώνοντας το επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου σε 17-28! Και αυτό ενώ η ομάδα του "Νέου" συνέχιζε να πιέζει με τον ίδιο αξιοθαύμαστο ρυθμό και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέβασε ρυθμό και γύρισε την άμυνα της σε ζώνη.
Κανέλλης, Αυγουστόπουλος και Προκοπίου Σωτ. μαζί με τον Σπανό που έπαιξε καταπληκτική άμυνα πάνω στον Χαϊδά, ξεχώρισαν από την πολύ καλή ομάδα του "Νέου". Κατσικάρης , Χαϊδάς, Κατσαφούρος τράβηξαν την ομάδα του Οίακα στο 2ο μέρος, όπου και όλοι οι υπόλοιποι που χρησιμοποιήθηκαν, έπαιξαν καλά. Το παιχνίδι τέλειωσε με ένα αποτέλεσμα που, έτσι όπως εξελίχτηκε το σκορ, κρίνεται μάλλον θετικό. Αυτή η ομάδα τώρα χτίζεται για του χρόνου και έχει όλα τα φόντα να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο, φτάνει να δουλέψουν όλοι με υπομονή και επιμονή. Συγχαρητήρια στην ομάδα του "Νέου" για την ομαδικότητα και την πειθαρχία στο παιχνίδι της.
Τα δεκάλεπτα : 23-4, 18-3, 8-13, 9-15
Νέο Σχολείο/ΓΕΑ : Τοκατλίδης 8, Γεωργαντόπουλος, Τσάρος 4, Σπανός 8, Παπανικολάου, Αρβανίτης 2, Κανέλλης 16 (2), Αυγουστόπουλος 10 (1), Λεβέντης, Προκοπίου Σωτ. 8, Ντόντος 2.
Οίαξ Ναυπλίου : Χαϊδάς 9, Φιλίνης 3, Δεληγιάννης, Καλκούνος 4, Γιαννόπουλος 6, Κατσικάρης 13, Κατσαφούρος.
Categories: