6 Απρ 2009

Μπορεί το πρωτάθλημα ανδρών να ολοκληρώθηκε, αλλά οι αγωνιστικές δραστηριότητες των υπόλοιπων τμημάτων του Οίακα συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση μέσα στις ημέρες των πασχαλινών διακοπών που έρχονται.

Αύριο Τρίτη 7 Απριλίου στις 4.00 μμ οι παμπαίδες δίνουν στο ΔΑΚΝ τον δεύτερο αγώνα τους για το πρωτάθλημα απέναντι στο Νέο Σχολείο/ ΓΕΑ με στόχο μια καλή εμφάνιση και, γιατί όχι μια νίκη!

Την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 3.00 μμ η ομάδα Νέων (92,93,94) φιλοξενεί την αντίστοιχη του Αρκαδικού Τρίπολης σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψη και του τουρνουά "Απόστολος Κατριλιώτης" που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή 12 Απριλίου στις 14.00μμ απέναντι στην ΑΕΚ Αργους στο Άργος.

Τις επόμενες μέρες επίσης θα οριστικοποιηθούν και οι ημέρες και ώρες των αγώνων των "Μίνι", που θα ολοκληρωθεί και αυτό μέσα στις Γιορτές. Θα ακολουθήσουν και άλλοι φιλικοί αγώνες για τους "μικρούς" με ακαδημίες των Αθηνών.

Τέλος για την Κυριακή 10 Μαίου , πρωί και απόγευμα, έχει καθοριστεί να διεξαχθεί το καθιερωμένο τουρνουά 3X3 του Οίακα. Η φετεινή διοργάνωση προετοιμάζεται ήδη με πολύ μεράκι από τη διοίκηση του Οίακα και θα είναι σαφώς πιο αναβαθμισμένη από τις προηγούμενες χρονιές.