6 Απρ 2009

60 παιδιά κάθε ηλικίας από τις ακαδημίες του Οίακα βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ολύμπια Λάρισας. Τα παιδιά χάρηκαν από κοντά ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο πιο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της Ελλάδας ανάμεσα στην κορυφαία ίσως ομάδα της Ευρώπης και μια από τις φιλόδοξες ομάδες της Ελληνικής επαρχίας.

Μπορεί κάποια από τα ινδάλματα των πιτσιρικάδων, όπως οι Διαμαντίδης και Γιασικεβίτσιους, να μην αγωνίστηκαν όμως οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Βεργίνης, ο Σάκοτα και ο Σερμαντίνι τους αποζημείωσαν και με το παραπάνω με τον ενθουσιασμό τους και την αγωνιστικότητα τους, στέλνοντας και ένα χρήσιμο μήνυμα ότι όποιος δουλεύει σκληρά και με υπομονή, έχει θέση και σε μεγάλες ομάδες.

Τα παιδιά δεν παρακολούθησαν απλά το παιχνίδι, αλλά συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας ανάμεσα στους - λιγους σχετικά - φιλάθλους που παρακολουθησαν τον αγώνα, οι οποίοι μάλιστα κάποια στιγμή προς το τέλος χειροκρότησαν τα συνθήματα που φώναζαν οι πιτσιρικάδες μας, ζητώντας επιτακτικά τον Mike Batist στο παρκέ! Ο συμπαθής center χαμογέλασε στον πάγκο και έγνεψε ευχαριστώντας.

Ακόμη οι αθλητές μας συμμετείχαν σε διαγωνισμούς στο ημίχρονο, πήραν αναμνηστικά δώρα, έδωσαν συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν από τα μάτριξ του σταδίου, ψώνισαν από την μπουτικ του Παναθηναϊκού με ειδική έκπτωση - προσφορά της ομάδας- και φωτογραφήθηκαν με τον Mr Green.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Τμήμα Μάρκετιγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία. Στο κανάλι του Οίακα στο youtube μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη.