2 Νοε 2008

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά τέλος καλό ... όλα καλά!

Στην αποπνικτική ατμόσφαιρα της χτεσινής μέρας, σε ένα γήπεδο που σε ξενίζει, αν δεν είσαι συνηθισμένος, με τον αχανή χώρο του και με μπόλικο άγχος λόγω πρεμιέρας, ο Οίακας πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, νικώντας τον για πρώτη φορά ύστερα από 5 χρόνια με 71 -79.

Παιχνίδι για γερά νεύρα, σετ από την αρχή μέχρι το τέλος, με πολλά φάουλ, κύλησε σε μονοψήφιες διαφορές, με τον Οίακα πάντοτε στο προβάδισμα. Ο Ποσειδώνας κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να πάει το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα του Οίακα και παίρνοντας πολλά επιθετικά ριμπάουντ να ανανεώσει επιθέσεις και να πετύχει εύκολα καλάθια. Από την άλλη Κοτσόβολης και Καζάς μόνο σκόραραν για τον Οίακα που έδειχνε να έχει υπερεκτιμήσει τον αντίπαλο. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Οίακα προηγούμενο με 31 -33.

Στο ημίχρονο όλα άλλαξαν. Η εξαιρετικά βελτιωμένη άμυνα της ομάδας και κύρια των Παπαχαραλάμπους και Ρεκουνιώτη, η βοήθεια των Λιακόπουλου και Κατσαλούλη στην επίθεση άνοιξαν τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο στους 12 πόντους.

Απο εκεί και πέρα στο τέταρτο δεκάλεπτο ανάλαβε δράση ο Αδριανός Κατσούρης, ο οποίος με συμπαραστάτη τον Κοτσόβολη που συνέχιζε να σκοράρει από παντού, κοντρολάρησε το παιχνίδι και απλά το έφερε μέχρι το τέλος με τον Ποσειδώνα να μην μπορεί να αντιδράσει.

Κορυφαίος του Οίακα ο Κοτσόβολης (28π. , 10 ρ.). Τον ακολούθησαν οι Κατσούρης (8π., 4ασ.),
Ρεκουνιώτης (3π., 10ρ, 1κλ., 1μπλ.), Καζάς (12π. ,2ρ, 1κλ., 2ασ.) , Λιακόπουλος ( 9π., 4ρ., 1κλ., 1ασ.) Παπαχαραλάμπους (3π., 6ρ., 1ασ., 1μπλ.). Έπαιξαν και οι 12 παίκτες και σκόραραν οι 9.

Τα δεκάλεπτα : 11 -14, 20 -19, 11 -17, 29 -29

Ποσειδώνας Λουτρακίου : Κουτρούλης 6, Δέδες 10, Καραγιάννης 4, Γκόλιας 7 (2), Δημητριάδης, Μάστορης 17 (1), Ουλής 4, Μπόκος 2, Χριστοφιλόπουλος, Σταυρόπουλος 21 (1), Γλυκοφρύδης.

Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης Α. 8, Παπαχαραλάμπους 3 (1), Κουτσόπετρας 4 (1), Μπακάλης 6 (2), Κοτσόβολης 28 (1), Κατσαλούλης 6, Λιακόπουλος 9, Γκάγκιτς, Βλασερός, Ρεκουνιώτης 3, Καζάς 12, Τατούλης.

Με κάποια λάθη, που δεν έκριναν όμως το αποτέλεσμα, η διαιτησία των Σταματόπουλου - Ζάρκου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Καλή συνέχεια και δεν χρειάζεται άγχος...

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι που μπορουμε να βλεπουμε κ ταποτελεσματα των αλλων ομαδων του πρωταθληματος?...

Οίακας Ναυπλίου είπε...

Αύριο το αργότερο θα έχουμε και τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Προς το παρόν να πούμε ότι, εκτός από τον Οίακα νίκησαν Τήρωνας, Λυγουριό, Αργοναύτης, Λέχαιο, ενώ το Βέλο είχε ρεπό.