10 Νοε 2008

Aνεβαίνει σταθερά τον τελευταίο καιρό η δημοφιλία της ιστοσελίδας μας. Αρκετοί φίλοι του μπάσκετ από την πόλη μας, από την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας - Κορινθίας, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού παρακολουθούν τα δρώμενα του Σωματείου μας μέσα από το ιστολόγιο μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον μήνα Οκτώβριο, ο μέσος όρος επισκεπτών ανά ημέρα στην ιστοσελίδα μας ξεπέρασε τους 32 και ανεβαίνει συνεχώς. 986 επισκέπτες προέρχονται από την Ελλάδα, τέσσερεις από την Ευρώπη (Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο) και ένας από την Αμερική. Οι Έλληνες επισκέπτες μας προέρχονται, πέρα απο την περιοχή μας, από πολλά μέρη της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, η Καρδίτσα, η Κέρκυρα, η Τρίπολη, η Κως, και της Αθήνας όπως το Χαλάνδρι, η Καλλιθέα, η Νίκαια, η Ν.Ιωνία, περιοχές όλες τους "μπασκετομάνες" !
Ενδιαφέρον στατιστικό είναι επίσης ότι 4 στους 5 επισκέπτες μας επιστρέφουν τακτικά για να διαβάσουν τα νέα μας. Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι ο χρόνος παραμονής του επισκέπτη ξεπερνάει τα 5 λεπτά/επίσκεψη, νούμερο διπλάσιο από τον ΜΟ παρόμοιων ιστοσελίδων.


Από σήμερα η ιστοσελίδα μας καταχωρήθηκε επίσημα και στο basket.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρησης, στη σελίδα των συνδέσμων. Όπως διαπιστώσαμε εκεί, ο Οίακας είναι το μοναδικό σωματείο μπάσκετ στην Αργολιδοκορινθία που διαθέτει ιστοσελίδα.


Ευχαριστούμε όλους όσους μας έχετε επισκεφτεί μέχρι σήμερα, για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας στην Ομάδα. Περιμένουμε τα σχόλια σας για την βελτίωση του τρόπου που προσπαθούμε να ενημερώνουμε για τα δρώμενα της ομάδας. Θέλουμε, όσοι από εσάς είστε στην πόλη μας, να σας βλέπουμε στο γήπεδο να παρακολουθείτε την προσπάθεια των αθλητών μας. Και όσοι μας παρακολουθείτε από μακριά, να διαπιστώσετε ότι ο Οίακας Ναυπλίου δεν είναι απλά ένα ακόμη ερασιτεχνικό σωματείο μπάσκετ, αλλά μια "μικρή οικογένεια" στο Ναύπλιο, ανοιχτή σε όποιον αγαπάει το μπάσκετ και τα παιδιά.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας κυριοι!!!
Πολυ καλη δουλεια, μακαρι να ακολουθησουν και τα αλλα σωματεια...