13 Νοε 2008

Διορθώσαμε το αποτέλεσμα του αγώνα Κορίνθου - Μεθάνων που όντως ήταν λάθος. Τα Μέθανα κέρδισαν με 67 -75 την Κόρινθο και είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς.

Παρεμπιπτόντως, και με αφορμή την λανθασμένη μας πληροφόρηση, μας κάνει εντύπωση φέτος που η αθλητική εφημερίδα της Αργολίδας( και η "αδερφή" της καθημερινή εφημερίδα) γράφει κάθε βδομάδα ελάχιστα πράγματα για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ! Ίσα ίσα αναφέρει τα αποτελέσματα των αγώνων σε ένα μονόστηλο και από εκεί και πέρα τίποτα.Ούτε ρεπορτάζ, όπως είχε τακτικά πέρυσι, ούτε σκόρερς, ούτε τρίποντα, ούτε τίποτα. Κατανοούμε ότι η Γ'Εθνική προηγείται, μια και τρεις ομάδες από την περιοχή συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αυτό, δεν κατανοούμε όμως γιατί η Α2 έχει περισσότερο ενδιαφέρον ώστε να υπάρχει ολοσέλιδο ρεπορτάζ με αναλυτικά στοιχεία για όλους τους αγώνες. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η έλλειψη οφείλεται στο ότι το πρωτάθλημα έχει μόλις ξεκινήσει , και ότι από εδώ και πέρα θα διορθωθεί.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής :

Στην Α1 ο Οίακας παίζει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας με το Διαγόρα Βέλου. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό του Βέλου στις 5.30μμ. Παίζουν ακόμη:

Τήρωνας - Αργοναύτης στις 8.00 στο Sports Camp Λουτρακίου
Λουτράκι - Κόρινθος στις 6.00 στο Λουτράκι
Μέθανα - Κοκκώνι στις 7.30 στις Κόρινθο
Λυγουριό - Λέχαιο στις 7.30 στο Λυγουριό
Ρεπώ ο Άρατος Κιάτου

Στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ ο Οίακας παίζει την Κυριακή στις 11.00 πμ στο ΔΑΚΝ με τον Πήγασο Αστρους.Παίζουν ακόμη :

Νέο Σχολείο - Αργειακός Έσπερος στις 3.00 μμ στη Ν.Κίο
Λεωνίδιο - ΑΕΚ στις 11.00 στο Λεωνίδιο.