16 Νοε 2008

Νίκη, αλλά όχι και καλή εμφάνιση, τουλάχιστον στα 3/4 του αγώνα για τους παίδες σήμερα απέναντι στην νεανική ομάδα του Πήγασου Άστρους. Οι μικροί μας μπήκαν πολύ χαλαροί στο γήπεδο, ήταν ασύνδετοι και άστοχοι, αλλά το σημαντικότερο ...έπαιζαν άμυνα με τα μάτια, απέναντι σε μια ομάδα με λίγες δυνατότητες. Πολλές βεβιασμένες ατομικές προσπάθειες, πολλά άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι, πολλά χαμένα ρημπάουντ και αφελή φάουλ. Παρόλα αυτά δεν έχασαν καμιά στιγμή την πρωτοπορεία και έκλεισαν το ημίχρονο με 10 πόντους διαφορά.

Οι φωνές του κόουτς στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια μάλλον τάραξαν τους πιτσιρικάδες, οι οποίοι βγήκαν με το καλό τους "κουστούμι" στην επανάληψη. Παλλαντζάς και Γιαννιώτης πίεσαν αφόρητα τους περιφερειακούς του Πήγασου, Μπόζος και Φιλίνης "κατέβασαν" τα ρημπάουντ και η ομάδα, με μια πολύ καλή άμυνα ζώνης, έτρεξε στο αιφνιδιασμό και ανέβασε τη διαφορά στους 23 πόντους. Εκεί κάπου στη μέση του τρίτου δεκαλέπτου έκανε το ντεπούτο και ο 13χρονος Ηρακλής Κατσικάρης. Ο Ηρακλής, χωρίς ίχνος άγχους, σκέπασε το καλάθι και μοίρασε τις πρώτες τάπες της καριέρας του, δίνοντας ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του!

Στο τέταρτο δεκάλεπτο μπήκαν και οι υπόλοιποι παίκτες και το σκορ παρέμεινε στα ίδια επίπεδα και έκλεισε στο 60 -44. Διακριθέντες από τον Οίακα οι Παλλαντζάς, Γιαννιώτης και Φιλίνης. Από τον Πήγασο του Γιάννη Μπουτσικάκη ξεχώρησε ο Γιαννακόπουλος.

Τα δεκάλεπτα : 14 - 9, 30 -20, 46 - 25, 60 -44

Οίαξ Ναυπλίου : Μπούνος 1, Παλλαντζάς Α., Τυροβολάς, Χαϊδάς 8, Παλλαντζάς Δ. 26 (2), Φιλίνης 10, Δεληγιάννης, Γιαννιώτης 7 (1), Γιαννόπουλος 2, Κατσικάρης, Ναζλόγλου, Μπόζος 6.

Πήγασος Άστρους : Γκούτης, Κωτσιαρίδης 11 (1), Μπακάλης Ν. , Μπακάλης Λ., Πανταζής 2, Γιαννακόπουλος 22, Παπούλιας 7 (1), Μπάρκας 2.

Ο διαιτητής Φάνης Αντωνάκος έδωσε για μια ακόμη φορά μαθήματα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε πειθαρχικά μικρά παιδιά.

Υ.γ. Πριν την έναρξη του αγώνα, βρήκαμε το φιλέ του βόλεϋ στημένο! Ψάχνοντας να βρούμε υπάλληλο, δεν υπήρχε κανείς πουθενά! Τα παιδιά προσπαθούσαν να βγάλουν το φιλέ με κίνδυνο να πέσουν και να τραυματισθούν. Επιτέλους οι αρμόδιοι του Σταδίου, ας δείξουν στοιχιώδη ευαισθησία στη λειτουργία του γηπέδου. Η υπομονή μας εξαντλείται!
Categories: