18 Νοε 2008

Γράψαμε και πριν λίγες μέρες ότι - περιέργως - φέτος δεν υπάρχει στον τοπικό τύπο η ενημέρωση που υπήρχε μέχρι την περυσινή χρονιά για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ. Σήμερα διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά, ότι η εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα του Νομού, τα ΑΡΓΟΛΙΚΑ ΣΠΟΡ, αναφέρονται μόνο στο παιχνίδι του Οίακα με το Διαγόρα Βέλου (το κείμενο έχει σχεδόν αντιγραφεί από το ιστολόγιο μας) και δεν λένε τίποτα απολύτως για τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Με αφορμή λοιπόν και ένα σχόλιο ενός αναγνώστη του ιστολογίου, καλούμε τους φίλους επισκέπτες του ιστολογίου από την Αργολίδα και την Κορινθία να μας ενημερώνουν από το Σάββατο το βράδυ μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, μέσα από τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίου που υπάρχει στο τέλος κάθε κειμένου, για τα αποτελέσματα των υπολοίπων παιχνιδιών, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνουμε και τους υπόλοιπους. Καλούμε επίσης να μας ενημερώσουν, αν κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες της Ένωσης έχει ιστοσελίδα ή ιστολόγιο, ωστε να την βάλουμε στους συνδέσμους μας.
Ας αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τις δυνατότητες του διαδικτύου να ενημερωνόμαστε γρήγορα και ανέξοδα!
Update : Μόλις τώρα ανακαλύψαμε την καινούργια ιστοσελίδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Εκεί βρήκαμε και δυο πολύ χρήσιμα και σωστά ενημερωμένα Links για τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, τα οποία και εντάσσουμε στη δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.