15 Νοε 2008

Όποιος πίστεψε ότι δύο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές στα ντέρμπυ με τους υποτιθέμενους διεκδικητές αρκούν για να πάρεις πρωτάθλημα, διαψεύστηκαν σήμερα πανηγυρικά. Οι έφηβοι του Διαγόρα Βέλου μας προσγείωσαν ανώμαλα και μας κτύπησαν το καμπανάκι ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.
Ο Οίακας ήταν σήμερα αγνώριστος σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Τίποτα δεν πήγαινε σωστά, τίποτα δεν έβγαινε, σε καμιά περίπτωση δεν πάτησε σωστά η ομάδα στο γήπεδο. Και οι βασικοί υστέρησαν και όσοι ηρθαν από τον πάγκο δεν βοήθησαν. Οι ψηλοί ήταν όλοι σε τραγική μέρα και όλοι ανεξαίρετα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιρναν μπάλα και έκαναν άστοχες ατομικές προσπάθειες. Οι παίκτες του Διαγόρα μας παρέσυραν σε ένα φρενήρη ρυθμό που από την αρχή φαινόταν που θα κατέληγε και τον οποίο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε! Τραγικά τα ποσοστά και (αυτό το είχαμε δει και στο παιχνίδι με τον Τήρωνα) στις βολές (9 στις 23!). Αισθητή και η έλλειψη του τραυματία Παπαχαραλάμπους.
Παρόλα αυτά στο πρώτο δεκάλεπτο προηγηθήκαμε με 6 πόντους και στο ημίχρονο με τρεις. Όμως στην ανάπαυλα δεν έγινε αυτό που συνέβη τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Οι παίκτες σαν να έμειναν στα αποδυτήρια! Κι όμως και στο τέλος της τρίτης περιόδου είμασταν μόλις ένα πόντο πίσω! Και εκεί ήρθε το απόλυτο μπλακ άουτ! Τέσσερεις χαμένοι αιοφνιδιασμοί, 4 τάπες, 6 χαμένες ελεύθερες βολές, 0 στα 7 σούτ δυο πόντων και ήττα φυσιολογική, από το περυσινό παιδικό του Βέλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρεις παίκτες του περυσινού παιδικού του Βέλου έβαλαν τους 50 από τους 75 πόντους.
Κορυφαίος όλων ο Δεληγιάννης , τον ακολούθησαν ο Μακρής και ο Αδάμ. Από τον Οίακα δεν υπάρχει διακριθείς. Ακόμη και ο φιλότιμος "Λεω" που πάλευε μόνος του, έχασε καθοριστικά εύκολα καλάθια, ακόμη και οι 26 πόντοι του Κοτσόβολη και οι 13 του Κατσαλούλη ήταν χωρίς αντίκρυσμα , αν αναλογιστεί κανείς ότι ο πρώτος έχασε 8 βολές και ο δεύτερος τρεις συνεχόμενες σε καθοριστικό σημείο του 2ου ημιχρόνου που προηγούμασταν 5 πόντους!
Τελικά ελπίζουμε το σημερινό πάθημα - που ευτυχώς έγινε νωρίς - να μας γίνει μάθημα και να δείξουμε το καλό μας , το καλύτερο μας πρόσωπο από εδώ και πέρα. Γιατί εμείς που ζούμε την ομάδα από μέσα ξέρουμε τις δυνατότητες της, ξέρουμε ότι αυτές είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή και τους νεαρούς παίκτες του Βέλου για τον "τσαμπουκά" και το θράσσος που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο σε αντίθεση με τη δική μας απίστευτη χαλαρότητα. Αυτόν τον τσαμπουκά πιστεύουμε ότι θα βγάλουν και στα επόμενα παιχνίδια και δύσκολα θα χάσουν φέτος στην έδρα τους. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον και σε μεγαλύτερες ομάδες , και αυτό οφείλεται σίγουρα στην καλή δουλειά που γίνεται στο Βέλο! Συνεχίστε έτσι παιδιά!
Τα δεκάλεπτα : 14 -20 , 37 - 40, 56 - 55, 75 - 67
Διαγόρας Βέλου : Μακρής 16 (3), Τριανταφύλλου 2, Μουτάφης 7 (1), Δεληγιάννης 27 (1), Τσικούδης, Παπαδόπουλος, Χριστοδούλου 6, Ταρνάρης 7, Αδάμ 1ο.
Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης 10 (2) , Κουτσόπετρας 2, Μπακάλης 3 (1), Κοτσόβολης 26 (1) Κατσαλούλης 13 (1), Λιακόπουλος 5, Ρεκουνιώτης 6 (1), Καζάς 2.
Πολύ καλή για μια ακόμη φορά η διαιτησία Τρίγκα -Πετρόπουλου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ?? ΚΑΛΟΜΑΘΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...