11 Μαΐ 2009


Το 3ο τουρνουά 3 on 3 του Οίακα διεξήχθη χθες, πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Ναυπλίου. Η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Αθλητές του Οίακα αλλά και πολλά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Αργοναυπλίας πήραν μέρος σε συναρπαστικά παιχνίδια και τον διαγωνισμό τριπόντων, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, γονείς και φίλοι των παιδιών που συμμετείχαν.

Νικητές κατά κατηγορία αναδείχθηκαν :

  • Στα μίνι, ύστερα από δύο συναρπαστικούς τελικούς οι Θ.Βλάχος, Β.Τσούρνος και Γ.Κολιόπουλος.
  • Στους παμπαίδες Α οι Κ.Παπαμήτρου, Κ.Σαλεσιώτης και Γ.Παραγιουδάκης
  • Στους παμπαίδες Β, στα ...πέναλντυ, οι Γ.Αυγουστόπουλος, Θ.Τοκατλίδης και Β.Ντόντος
  • Στους παίδες οι Θ.Γιαννιώτης, Δ. Παλλαντζάς και Α.Κωνσταντακόπουλος.
Στο διαγωνισμό τριπόντων συμμετείχαν 20 παιδιά. Δημήτρης Παλλαντζάς και Βασίλης Μήτσουλας έδειξαν τις ικανότητες τους, ξεχωρίζοντας εύκολα από τους υπόλοιπους. Στον συναρπαστικό τελικό ο Β.Μήτσουλας ήταν τελικά ο νικητής με 12-9. Τρίτος ήρθε ο Γ.Αυγουστόπουλος.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την ευγενή άμιλλα. Ευχαριστήρια σε όλους όσους παρακολούθησαν το τουρνουά και βοήθησαν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην διεξαγωγή του. Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στους χορηγούς του τουρνουά, το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ΙΔΕΑ, την Γ.Μπούνος & ΣΙΑ ΟΕ, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, το Multirama Ναυπλίου, το NRG Sports Δαγρές, τον Παύλο Καζατζόγλου και το Φαρμακείο της Α.Κολιού για την προσφορά τους.

Ραντεβού του χρόνου, τέτοιο καιρό, με ένα ακόμη καλύτερο τουρνουά.

Φωτογραφίες από το τουρνουά μπορείτε να δείτε, να κατεβάσετε και να τυπώσετε, κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία παραπάνω.

Καλή επιτυχία σε όσους αρχίζουν εξετάσεις και ...καλό καλοκαίρι!
Categories: