8 Μαΐ 2009


Το πρώτο πανελλήνιο Basketball Camp για παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών διοργανώνεται φέτος από 1η έως 10η Ιουλίου στην Πάτρα από το Junior Basketball School. Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο στην Πελοπόννησο. Οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στα βασικά του αθλήματος από έμπειρους καταξιωμένους προπονητές. Θα συναντήσουν και θα συνομιλήσουν με αστέρες παγκόσμιας φήμης και εμβέλειας.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν ο Pini Gershon, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Νίκος Βετούλας, ο Stafford Rick και άλλοι. Θα συμμετέχουν επίσης παίκτες από ομάδες της Α1 όπως ο Νίκος Αργυρόπουλος (Άρης), ο Κώστας Βασιλειάδης (Premiata Italy) , o Δημήτρης Βεργίνης (Παναθηναϊκός), ο Περικλής Δορκοφίκης (ΑΕΚ), ο Νίκος Μπάρλος (Άρης).

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα τονώνουν το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων σε καθημερινή βάση. Ατομικοί και Ομαδικοί διαγωνισμοί θα τονώσουν το αίσθημα του ανταγωνισμού. Αθλητικό υλικό και πλούσια δώρα θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες και διακριθέντες. Η διαμονή - και ο σιτισμός να πραγματοποιηθούν στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Achaia Beach Hotel (Ρίο Πατρών) και οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν σε σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις της περιοχής.Το κόστος συμμετοχής, ανά άτομο, ορίζεται στα 330 ευρώ για ημιδιαμονή και 450 ευρώ για πλήρη διαμονή.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του JBS ή στο τηλέφωνο 6936 185233. Η "ψυχή" του Camp, ο Γιάννης Χριστόπουλος μαζί με τον συνεργάτη του Σάκη Αντωνακόπουλο, βρέθηκαν την Τετάρτη που μας πέρασε στο Ναύπλιο και μας ενημέρωσαν για το camp. Ενημερωτικά φυλλάδια και αιτήσεις συμμετοχής, για όσους ενδιαφέρονται, είναι στη διάθεση του σωματείου μας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν είτε επικοινωνώντας με τους προπονητές μας Π.Γκόλαντα και Θ.Πέτα είτε στέλνοντας Email στην ιστοσελίδα μας.
Categories: