9 Μαΐ 2009



Μεγαλύτερη από ποτέ αναμένεται η συμμετοχή στο αυριανό καθιερωμένο τουρνουά 3 on 3 του Οίακα. Οι τριάδες των νεαρών αθλητών είναι σχεδόν όλες έτοιμες να μπουν στους αυριανούς αγώνες και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και ένα καλό παράδειγμα "ευ αγωνίζεσθαι".

Υπενθυμίζουμε τα εξής :

  1. Οι τέσσερεις κατηγορίες είναι : Παμπαίδων Β΄ (γεννηθέντες τα έτη 1997 και 1998), Μίνι Αγοριών (γεννηθέντες τα έτη 1999 και 2000), Παίδων (γεννηθέντες τα έτη 1993 και 1994), Παμπαίδων Α΄ (γεννηθέντες τα έτη 1995 και 1996).
  2. Οι δύο πρώτες θα διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής, από τις 9.30 πμ στα ανοιχτά γήπεδα και οι δυο δεύτερες το απόγευμα της ίδιας μέρας από τις 4.00μμ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚΝ.
  3. Το απόγευμα και πριν τους τελικούς των κατηγοριών θα διεξαχθεί ο open διαγωνισμός τριπόντων με ανοιχτή συμμετοχή όποιου αθλητή επιθυμεί.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών και οι νικητές του διαγωνισμού τριπόντων θα πάρουν μετάλλια και πλούσια δώρα, προσφορά των χορηγών μας . Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό t-shirt της ομάδας , προσφορά των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων ΙΔΕΑ και της Ψαροταβέρνας "Σαβούρας" του Γ.Μπούνου. Όλοι επίσης οι συμμετέχοντες θα πάρουν χυμούς, προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.