28 Μαΐ 2009


Το καθιερωμένο από πέρυσι σεμινάριο του Κώστα Χατζηχρήστου επαναλαμβάνεται και φέτος στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ελληνικού (Γήπεδο Πανιωνίου), στις 20 Ιουνίου 2009.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
  • γυμναστές που εργάζονται σε ομάδες ή με αθλητές μπάσκετ
  • γυμναστές άλλων αθλημάτων τα οποία απατούν ισχύ, δύναμη και αντοχή (π.χ. ποδόσφαιρο, βόλεϊ, χάντμπολ)
  • προπονητές μπάσκετ όλων των επιπέδων
  • προπονητές άλλων αθλημάτων που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γύρω από θέματα δύναμης και φυσικής κατάστασης.
  • personal trainers και γυμναστές που θέλουν να μάθουν περισσότερα γύρω από την προπόνηση αντοχής και δύναμης.
Φέτος το μεγαλύτερο μέρος του σεμιναρίου θα είναι αφιερωμένο στην προπόνηση αντοχής, τόσο κατά την προαγωνιστική, όσο και κατα την αγωνιστική περίοδο και στην ανάλυση πιο εξειδικευμένων θεμάτων σχετικά με την μυϊκή ενδυνάμωση στις περιόδους αυτές. Περιορίζοντας σχετικά την θεματολογία θα υπάρξει η δυνατότητα λεπτομερούς και μεθοδικής ανάλυσης αυτών των αντικειμένων.
Επιπλέον, μετά από απαίτηση πολλών προπονητών, θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην προπόνηση αθλητικής ανάπτυξης μικρών ηλικιών και στις μεθόδους ενδυνάμωσης μέσα στο γήπεδο.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, αλλά και πρακτική επίδειξη των μεθόδων προπόνησης μέσα στο γήπεδο και στην αίθουσα ενδυνάμωσης
Περισσότερες πληροφορίες , δίδακτρα και το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του sportstraining.gr

1 σχόλια:

Οίακας Ναυπλίου είπε...

Ο αγαπητός "φίλος" - επισκέπτης που απο καιρού εις καιρόν επισκέπτεται τη σελίδα μας και ...κοκκινίζει όλα τα ποστ, καλά θα κάνει να ...κόψει αυτή την κακή συνήθεια! Ας πάει κάπου αλλού να εκτονωθεί!
Άλλωστε ελπίζω να γνωρίζει ότι "ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιο" του ιντερνετ!