29 Νοε 2009



Το παιχνίδι δεν προμηνυόταν αμφίρροπο πριν την έναρξη του. Απέναντι σε μια ομάδα που φέτος αναγκάζεται να παίζει μέχρι σήμερα εκτός έδρας συνεχώς, έχοντας 4 ήττες, ο  Οίακας μπήκε μάλλον χαλαρός και υπερόπτης. Οι παίκτες του Κιάτου προηγήθηκαν 8-2, ενώ αυτοί του Οίακα έκαναν αιρμπολ και έχαναν βολές. Μέχρι εκεί. Γιατί εκεί υπάρχει ένας κόουτς στον πάγκο που ξέρει φέτος να ξυπνάει τους "μπλέ" και να τους κάνει κυρίως να παίζουν εξαιρετική άμυνα απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Αυτό ήταν : Το μήνυμα το πήρε πρώτος ο Αλεξ Σχορτσανίτης (δικαιολογημένα τα πιτσιρίκια του ζητούσαν αυτόγραφα μετά το τέλος του αγώνα ) που με 6 (!) κλεψίματα μέσα σε 15 λεπτά, εξαιρετικές άμυνες και 3 ασσιστ έσπρωξε τον Οίακα στο σκοράρισμα. Σε αυτό βοήθησαν ο Δελής, που όμως κλείδωσε και τον σκόρερ του Κιάτου Μπαμπλή (έφυγε άποντος απο τον αγώνα), ο Κοτσόβολης που πήρε το συνηθισμένο όπλο του και η εκπληξη της βραδιάς που ήταν ο Νίκος Μωραϊτης που ήταν παρα πολύ θετικός σε άμυνα και επίθεση για όσο αγωνίστηκε και έδειξε να είναι στο μέλλον ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Κοουτς. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες (αγωνίστηκαν και οι 12) βοήθησαν την ομάδα.

Από τον Άρατο που έχει πολλά νέα παιδιά διασώθηκαν οι Παύλου και Κολαξίδης.

Τα δεκάλεπτα : 10-14, 14-22, 10-20, 08-19

Άρατος Κιάτου (Μαθιόπουλος) : Μπαμπλής, Γεωργαντάς 2, Παύλου 12 (1), Κολαξίδης 11 (1), Βαιλας, Ζαρρής 10, Παπαλέξης, Σημαιοφορίδης 7.

Οίαξ Ναυπλίου (Γκόλαντας-Νενεκούμης) : Κατσούρης 11 (1), Καζατζόγλου, Κοντός 7 (1), Μπακάλης, Κοτσόβολης 25 (1), Κατσαλούλης, Δελής 15 , Μωραίτης 5, Καζάς, Ρεκουνιώτης 3, Τατούλης 2, Σχορτσανίτης 7.

Υστερόγραφο : Το Βέλο, έχουμε πει πολλές φορές, διαθέτει ένα υπέροχο και φιλόξενο γήπεδο. Είναι κρίμα αυτό το γήπεδο να διάθετει αυτές τις μπασκέτες. Και δεν μιλάμε μόνο για το ότι δεν ειναι καν σταθερές, δεν μιλάμε για το γεγονός ότι είναι ξεχαρβαλωμένα στεφάνια που είναι αδύνατον να τα συνηθίσει κανείς σε ένα ζέσταμα,είναι το βασικότερο ότι είναι τουλάχιστον 10 πόντους χαμηλότερα του κανονικού, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα προσαρμογής στον φιλοξενούμενο!  Νομίζουμε πως τόσο τα δύο γηπεδούχα σωματεία όσο και η ΕΣΚΑΚ πρέπει να πιέσουν το τοπικό Δήμο να τις αντικαταστήσει το συντομότερο δυνατόν.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδιά και το εξαίρετο διοικητικό συμβούλιο. Η άνοδος θα γίνει φέτος πραγματικότητα.