25 Νοε 2009

Το παιχνίδι προμηνυόταν συναρπαστικό και έτσι ήταν. Μπορεί να μην παίχτηκε ποιοτικό μπάσκετ από καμιά ομάδα, να έγιναν πολλά λάθη εκατέρωθεν, αλλά ήταν ένα γρήγορο και δυνατό παιχνίδι. Οι έφηβοι του Οίακα , αν και αποδεκατισμένοι, με τους Βαρβεράκη και Μήτσουλα με ελάχιστες προπονήσεις (λόγω ασθένειας) απέναντι στο περυσινό πρωταθλητή (με την ίδια σχεδόν σύνθεση) Διαγόρα Βέλου υπόσχονταν πολλές συγκινήσεις στον πρώτο τελικό του τοπικού πρωταθλήματος εφήβων ΕΣΚΑΚ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για το Διαγόρα που πήρε ένα προβάδισμα 12 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Οίακας επανήλθε στο δεύτερο και μείωσε μέχρι και τους 6. Τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτα ήταν αμφίρροπα με τον Διαγόρα να προσπαθεί να ξεφύγει και τον Οίακα να ξαναπλησιάζει.
Ώσπου τρία λεπτά πριν το τέλος και ενώ η διαφορά είναι πάλι στους 6 πόντους και προδιαγράφει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τη ρεβάνς, αλλεπάλληλα διαιτητικά λάθη – κύρια στον έλεγχο κανονισμών – δημιούργησαν μια διαφορά υπέρ του Διαγόρα που σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική πραγματική εικόνα του παιχνιδιού.
Κορυφαίοι του Οίακα οι Παλλαντζάς και Βλασερός και από το Διαγόρα τα δυο γνωστά αστέρια της ομάδας Δεληγιάννης και Μακρής.
Τώρα η ρεβάνς μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη! Βέβαια είναι βεβαιο πως ο Γκόλαντας και οι παίκτες του θα το παλέψουν μέχρι τέλους και στη ρεβάνς . Αυτά τα παιδιά αξίζουν περισσότερο , έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά από το καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος εφήβων δεν επιτρέπει το παραμικρό άτυχο ή κακό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Τα δεκάλεπτα : 23-11, 16-19, 13-08 , 20-18.

Διαγόρας Βέλου (Τζανάκης) : Ζεκαϊ, Μακρής Γ. 16, Κολιόπουλος , Βρακας 3 (1), Μουταφης 3 (1), Καπώνης 3, Δεληγιάννης 21 (1), Ραυτόπουλος 15 (1), Μπόμπολας, Τσικούδης, Οικονόμου, Μακρής Δ. 11 (1).

Οίαξ Ναυπλίου (Γκόλαντας) : Παλλαντζάς 16 (1), Κολιόπουλος 2, Καζατζόγλου, Βλασερός 6, Μήτσουλας 4 (1) , Μούγιος 4, Χαϊδάς 4, Ποτιτς, Βαρβεράκης 12 (2), Βλαχόπουλος 8.
Categories:

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI KOLIOPOULOS KAI OIKONOMOU AGWNISTIKAN KAI EMEINAN APONTOI.LEIPEI PONTOS APO TON DELLHGIANNH.