1 Νοε 2009


Μια ακόμη καινοτομία είχαμε χθες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΚ στο Ναύπλιο.  Ο Οίακας απευθύνθηκε πριν λίγο καιρό στους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Ναυπλίου) και τους ζήτησε να διαθέτουν εθελοντές για τις πρώτες βοήθειες στους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας. Οι Σαμαρείτες ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα και τους ευχαριστούμε γιαυτό!

Έτσι σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ανδρικής ομάδας φέτος Εθελοντές Σαμαρείτες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους,εφόσον χρειαστεί. Η συνεργασία αυτή ελπίζουμε, πέρα από την επι της ουσίας προσφορά των Σαμαρειτών,να συμβάλει και στην ενδυνάμωση του εθελοντισμού στην πόλη μας και στο χώρο του αθλητισμού.

Στην φωτογραφία οι τρεις Σαμαρείτισσες στο χθεσινό αγώνα με το Κρανίδι με το μέλος του ΔΣ του σωματείου μας Αντιγόνη Κολιού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΚΑΛΟ Θ ΗΤΑΝ Ν ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Οίακας Ναυπλίου είπε...

Αγαπητε ανώνυμε Φίλε που έγραψες το τελευταίο σχόλιο στις 7.29μμ. Το σχόλιο σου διαγράφηκε γιατί είναι ανώνυμο και δημιουργεί (σκόπιμες?) εσφαλμένες εντυπώσεις για το σύλλογο και τη λειτουργία του. Πόσο μάλλον όταν αναρτάται κάτω από ένα άρθρο που δείχνει την ακριβώς αντίθετη νοοτροπία από μέρους μας για τη λειτουργία του συλλόγου. Αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που ισχυρίζεσαι ότι κάνουμε και ανησυχείς πραγματικά για τα παιδιά (τα δικά σου και των άλλων), καλύτερα να έρθεις σε άμεση επαφή μαζί μας και να τα συζητήσουμε! Και όχι να καταγγέλεις ανώνυμα και να "απαιτείς".Ξέρεις και που και πως θα μας βρεις! Και είμαστε βέβαιοι ότι με καλή διάθεση θα συμφωνήσεις μαζί μας.

Οίακας Ναυπλίου είπε...

Παράλληλα είμαστε αναγκασμένοι, παρότι δεν το θέλουμε, να ενεργοποιήσουμε από εδώ και στο εξής την αναθεώρηση σχολίων,μια και τις τελευταίες ημέρες κάποιοι φαίνεται να ενοχλούνται πολύ από τις δραστηριότητες μας! Ελπίζουμε να καταλάβουν σύντομα πόσο εκτίθενται με αυτή τους την απαράδεκτη συμπεριφορά! Και να μην θεωρούν πως μπορούν να κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία! Ουδέν κρυπτόν υπο τον ήλιο του διαδικτύου!