14 Νοε 2009


Πολλοί λένε πως ο Οίακας φέτος έχει με διαφορά το πιο πλήρες ρόστερ και πολλούς παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να πάρουν μόνοι τους ένα παιχνίδι. Αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Αν στην Κόρινθο ήταν ο Αλεξ και ο Κοτσόβολης, σήμερα ήταν ο  Βασίλης Δελής και ο αρχηγός Αδριανός Κατσούρης που καθάρισαν.

Δύσκολο και σκληρό,αλλά όχι αντιαθλητικό, παιχνίδι - όπως πάντα με τον Αργοναύτη - σε όλη τη διάρκεια του, με την ανοχή των διαιτητών που το άφησαν να κηλύσει χωρις διακοπές. Σε ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων ο Οίακας πήρε κεφάλι απο την αρχή και την διατήρησε μέχρι το τέλος. Η άμυνα ήταν πάλι το μεγάλο όπλο της ομάδας του Γκόλαντα. Ο Δελής "εξαφάνισε" τον Μιχαλόπουλο, ήταν όμως πολύ καλός για πρώτη φορά και στην επίθεση,δίνοντας ασσιστ και παίρνοντας περισσότερες και ευστοχες τελικές προσπάθειες. Ο Αργοναύτης πάλευε , πλησίαζε αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει. Η διαφορά έφτασε και στους τρεις πόντους.

Εκεί μίλησαν οι μεγάλοι παίκτες. Κατσούρης , Κοντός και Κοτσόβολης πηραν το όπλο τους και το παιχνίδια τέλειωσε στους 15 πόντους με τον Αργοναύτη να ... "υποκλινεται" τα τελευταία δευτερόλεπτα. Να σημειώσουμε ότι ο Οίακας παραμένει αήττητος στην έδρα του από τις αρχές του 2008. Από τον Αργοναύτη ξεχώρισε ο Χατζηαντωνάκης.

Τα δεκάλεπτα : 19-13, 16-13, 12-14, 22-14

Οίαξ Ναυπλίου  (Γκόλαντας- Νενεκούμης): Κατσούρης 18 (3), Παλλαντζάς, Κοντός 13 (3), Μπακάλης, Κοτσόβολης 16,  Κατσαλούλης 2, Δελής 13, Μωραϊτης, Καζάς 3, Ρεκουνιώτης 4, Σχορτσανίτης.

Αργοναύτης Ν.Κίου ( Κουλούκης- Παπακων/νου) : Χατζηαντωνάκης 13, Κουγιάς Ε. , Κουγιάς Β. 12, Μιχαλόπουλος Α. 6, Παπαμιχαλόπουλος 8 (2), Κομματάς 2, Θωμόπουλος 8, Μιχαλόπουλος Μ. 5

Η νίκη αφιερώνεται από όλους εμάς στον Κατσούρη Τζούνιορ!