5 Δεκ 2009

Με την έκτη στη σειρά νίκη του ο Οίακας απόψε απέναντι στον ΑΟ Κοκκωνίου, παρέμεινε αήττητος και μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑΚ,ενώ παράλληλα έκανε μια από τις μεγαλύτερες (αν όχι την μεγαλύτερη) διαφορά πόντων στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν φαινόταν δύσκολο από την αρχή. Όμως η ομάδα του Π.Γκόλαντα έδειξε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι πεντάδες και τα σχήματα άλλαζαν διαρκώς, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν χρησιμοποιηθεί και οι 12 παίκτες. Σε τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα ο Οίακας δέχτηκε μονοψήφιο αριθμό πόντων. Και οι δώδεκα παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για αρκετό χρόνο σκοραραν, ενώ εξαιρετικά ελπιδοφόρα για το μέλλον ήταν η παρουσία των δύο μικρών Παλλαντζά και Μήτσουλα.

Τα δεκάλεπτα : 22-6, 36-5, 36-12, 30-9

Οίαξ Ναυπλίου (Γκόλαντας,Νενεκούμης) : Μήτσουλας 5 (1), Παλλαντζάς 7(1), Κοντός 6 (1), Μπακάλης 14 (4), Κοτσόβολης 31, Κατσαλούλης 6, Δελής 23, Μωραίτης 4, Καζάς 6, Ρεκουνιώτης 10, Τατούλης 4, Σχορτσανίτης 8 (1).

Α.Ο. Κοκκωνίου ( Χατζόπουλος) : Αλεξόπουλος, Βαβουράκης, Δημητριάδης 2, Κώστας 7, Τσολάκος 14, Βασιλείου 9 (1), Μπάρτζης.

Η νίκη αυτή αφιερώθηκε απο όλη την ομάδα στον Κατσούρη Τζούνιορ με την ευχή να ξεπεράσει σύντομα την περιπέτεια της υγείας του και να γυρίσει με τον αρχηγό - μπαμπα κοντά μας.