13 Δεκ 2009

Σε αντίθεση με χθες, η σημερινή "εκδρομή" στην Κυνουρία με τους παίδες στο Άστρος στέφθηκε με επιτυχία. Και μάλιστα, σε αντίθεση πάλι με χθες, οι πιτσιρικάδες μας, αν και με ελλείψεις, πέτυχαν την ανατροπή και "έκλεψαν" τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, βγάζοντας απίστευτο τσαμπουκά και θέληση για νίκη. Κάτι που φυσικά δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα με τον Γιάννη Νενεκούμη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Οίακα (18-10 το πρώτο δεκάλεπτο) με την ομάδα να μην βρίσκει λύσεις κύρια στην επίθεση, απέναντι σε πολύ δυνατότερα και ψηλότερα κορμιά του Πήγασου. Με την έναρξη όμως του β' δεκαλέπτου και για τα επόμενα τρία δεκάλεπτα οι "μπλέ", παίζοντας καταπληκτική άμυνα και βγάζοντας καλούς αιφνιδιασμούς αλλά και σουτ απο την περιφέρεια, άρχιζαν σιγα σιγά να ροκανίζουν τη διαφορά. Στο τέλος μια άμυνα ζώνη  και το καλό σουτ τριών πόντων του Παναγιώτη Χαϊδά έδωσε πρωτοπορεία ενός πόντου στον Οίακα. Στα επόμενα 35 δευτερόλεπτα τίποτα δεν άλλαξε και ετσι οι παίδες έφυγαν νικητές απο τον αγώνα και το πανηγύρισαν δεόντως, λίγο με σουβλάκια στους Μύλους!

Δεν υπάρχει καποιος ιδιαίτερα διακριθείς. Όλοι έπαιξαν με πάθος, υπομονή και καθαρό μυαλό.

Τα δεκάλεπτα. : 18-10, 4-8, 15-18, 6-8

Οιαξ Ναυπλίου (Νενεκούμης ) Ρέππας 2, Ρούσσος 5 (1), Μιχαλόπουλος, Χαϊδάς 14 (1), Φιλίνης 9 , Αναγνωσταράς 3 (1), Καλκούνος 5 (1), Γιαννόπουλος 6.

Δυστυχώς τους πόντους του Πήγασου δεν μπορούμε να τους δημοσιεύσουμε γιατί το καρμπόν στο φύλλο  αγώνος δεν ...δούλεψε σωστά.
Categories: