15 Μαρ 2009

Εύκολα ή δύσκολα (και από από τη δική του απόδοση) ο Οίακας πήρε και τη νίκη που ήθελε χθες απέναντι στον ΑΟ Κοκωνίου και συνεχίζει στον βασικό στόχο να μην κάνει ήττα μέχρι το τέλος της περιόδου.
Παρά τις πολλές απουσίες , αλλά και τη μέτρια απόδοση αρκετών παικτών - κύρια στην άμυνα - το παιχνίδι κήλυσε εύκολα. Όσες φορές το Κοκκώνι προσπάθησε να πλησιάσει στο σκορ, σκοράροντας κυρίως από την περιφέρεια, η ομάδα αντέδρασε θετικά και κράτησε την πρωτοπορεία. Σε αυτό βοήθησαν σημαντικά οι Παλλαντζάς και Βλασερός που ήρθαν από τον πάγκο και έπαιξαν (μόνο αυτοί) καλή άμυνα πάνω στους γκάρντ του Κοκκωνίου. Αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με 49-39 και το φάσμα της ...κατοστάρας να απειλει πάλι τους φιλοξενούμενους. Πράγμα που θα γινόταν σίγουρα, αν στην επίθεση είμασταν στοιχιωδώς πιο εύστοχοι και δεν γινόντουσαν αυτά που μεσολάβησαν λίγο πριν και λίγο μετά την ανάπαυλα.
Τι έγινε τότε? Δεν θα το περιγράψουμε γιατί ίσως να μην είμαστε αντικειμενικοί. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν να αποβληθούν οι Κατσούρης και Κοτσόβολης από τον Οίακα και τα αίματα να ανάψουν από το πουθενά, χωρίς να υπάρχει καμιά πρόθεση μεταξύ των παικτών. Το χειρότερο δε ήταν ότι η "κακή διάθεση" κάποιων για καλό μπάσκετ μεταδόθηκε και σε όλους τους υπόλοιπους (σε γήπεδο και εξέδρα) με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει κακό στο 2ο ημίχρονο και όλοι να περιμένουν με ανυπομονησία το σφύριγμα της λήξης.
Καλύτεροι από τον Οίακα, αλλά μόνο στην επίθεση, οι Κοτσόβολης και Κατσούρης, όσο έπαιξαν. Τους ακολουθησε μετά το Κατσαλούλης που έπαιζε για τρεις. Εξαιρετικοί στην άμυνα ο Παπαχαραλάμπους (για άλλη μια φορά) αλλά και ο Παλλαντζάς, που άφησε άποντο στο 2ο ημίχρονο τον Γουλά που αλώνιζε στο 1ο. Από το Κοκκώνι Ζαλογιάννης και Γουλάς (μόνο στο πρώτο ημίχρονο) έπιασαν τα στάνταρντ της απόδοσης τους.
Τα δεκάλεπτα : 29-22, 20 -17, 14-11, 12-14
Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης 13 (3), Παπαχαραλάμπους 6 (2), Παλλαντζάς 2, Βλασερός, Κοτσόβολης 23, Κατσαλούλης 23 (1), Χαϊδάς, Ρεκουνιώτης 5, Τατούλης 3.
ΑΟ Κοκκωνίου : Γουλάς 16, Κορδαλής 10 (2), Βασιλείου 7 (1), Παπαθάνος 2, Λιάκος 11 (2), Ζαλογιάννης 18 (1).
Για την διαιτησία των Κουτσοδήμου - Κόκορη δεν θα κάνουμε σχόλιο! Όχι γιατί δεν έχουμε άποψη, αλλά γιατί φαίνεται πως δεν έχει νόημα πλέον. Θα πούμε απλά το εξής : Εμείς αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και θα διορθώσουμε από την πλευρά μας τα "κακώς κείμενα" . Ας αναλάβουν και αυτοί το δικό τους. Για να βλέπουμε όλοι καλό μπάσκετ και να το ευχαριστιόμαστε.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙΑΚΑΣ-ΚΟΚΚΩΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΟΡΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ, ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων από το άρθρο 44 παρ.15 Ν.2725/1999:
Οι Διαιτητές:

1. Να συμπεριφέρονται, τόσο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά και κατά την ιδιωτική τους ζωή, προς όλους όσους έχουν οποιαδήποτε σχέση με το άθλημα, αλλά και τους φιλάθλους, με την επιβαλλόμενη, από το λειτούργημά τους, αξιοπρέπεια.

Μόνο ένα ερώτημα προς στους διαιτητές του χθεσινού αγώνα :

Τι τηρήθηκε από την πλευρά τους σε σχέση με τα παραπάνω στον χθεσινό αγώνα και όχι μόνο?

Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε την άποψη του κ. καθηγητή....

Κ.Ρ

Ανώνυμος είπε...

Βάρδα να μη χάσει ο Τήρωνας το Σάββατο από τον Ποσειδώνα. Γιατί άμα χάσει και ο Οίακας χάσει στην ισοβαθμία το πρωτάθλημα, τότε να δούμε τι θα μας πει ο κ.καθηγητής για τη διαιτησία του στην Κίο! Καλά θα κάνει τότε να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο Ναύπλιο!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι ξεπληρώνουν λογαριασμούς. Αυτοί που δεν τόλμησαν να πάρουν το δελτίο του Κοτσόβολη το Σάββατο, είναι οι ίδιοι που δεν πήραν το δελτίο του Καζιάνη στο Κιάτο! Είναι οι ίδιοι που δεν τόλμησαν να καταδικάσουν τις ανακοινώσεις του επίσημου Τήρωνα πριν το παιχνίδι με τον Οίακα, που τους έκαναν ρόμπα!
Είναι οι ίδιοι που άφησαν την Κόρινθο, την μεγαλύτερη πόλη της ένωσης χωρίς ομάδα στην Α1 για να ικανοποιήσουν την "ηγεσία" τους! Είναι οι ίδιοι που κάνουν τα στραβά μάτια σε πλαστά δελτία και ανύπαρκτες ομαδίτσες!
Δύο μέτρα και δυο σταθμά και συμψηφισμοί είναι ο κανόνας των διαιτητών! Αλλά έτσι δεν θα πάμε μπροστά. Σε λίγο θα ψάχνουμε παιδιά με το κιάλι για να έρθουν να παίξουν μπάσκετ. η ευθύνη τους είναι μεγάλη, το ίδιο μεγάλη είναι και αυτή της ένωσης που το ανέχεται. Όσο διαιτησία και διαιτητές μένουν ανεξέλγκτοι, όσο το πρωτάθλημα γίνεται έτσι όπως γίνεται, χωρίς playoff και playout, κάποιοι θα λειτουργούν όπως τους βολευει και πάντως όχι για το καλό του αθλήματος.

ένας φανατικός του μπάσκετ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΟΚΟΡΗΣ....ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΣΚΑΚ τι γνώμη έχει για όλα αυτά???

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΣΚΑΚ ? ΓΝΩΜΗ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ? Η ΜΟΝΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ PLAYOFF! Η ΜΟΝΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΔΕΙΠΟΡΙΚΑ. Η ΜΟΝΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΙ. Η ΜΟΝΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΠΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΡΕ? ΠΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ? ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΔΕΥΤΕΡΟΙ! ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑ ΠΙΟ "ΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

KATI PREPEI NA GINI SYNTOMA ME TOYS DIAITITES EINAI KRIMA NA PIGENEI XAMENH OLI AYTH H PROSPATHIA POY KANOYN OI ATHLITES OLOS AYTOS O IDROTAS POY XINOYN KATHIMERINA. KAPOIA STIGMI OI DIAITITES THA PREPEI NA KATALAVOYN OTI OI PRAGMATIKES PROTAGONISTES EINAI OI PAIXTES KAI OXI OI IDIOI. FETOS EXOUME TIN TYXH NA AGONIZONTAI STIN KATIGORIA MAS ATHLITES MEGALIS AKSIAS KAI MAKARI TOU XRONOY NA ERTHOYN AKOMA PERISOTEROI.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΟΡΗ ! ΕΧΑΣΕ Ο ΤΗΡΩΝΑΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΤΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΙΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΤΕ?
"ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ" !!!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑΠΕΙΣ?
"ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΗΡΩΝΑ?"

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να υπαρχει ψυχραιμεια εαν θελουμε να παει το μπασκετ μπροστα ,και να δεινουμε το καλο παραδειγμα στα νεα παιδια.

Ανώνυμος είπε...

EINAI KRIMA NA TA BAZETAI ME TOYΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΥΣΤΕΥΩ'ΩΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΛΑΘΕΡΟΣ,