22 Μαρ 2009


Άλλη μια ... "αγγαρεία" - κατά τα γραφόμενα των εφημερίδων- έφερε σε πέρας ο Οίακας νικώντας καθαρά χθες βράδυ μέσα στο Λέχαιο την Ολυμπιάδα με 68-98 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ποσειδώνα επί του Τήρωνα έπιασε πάλι κορυφή.

Οι "μπλέ" με 5 άνδρες, 2 έφηβους και 2 παίδες στη σύνθεση τους, που έπαιξαν όλοι πάνω από 5 λεπτά, καθάρισαν εύκολα το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (17-35). Κατσούρης και Κοτσόβολης είχαν χρωστούμενα από το προηγούμενο παιχνίδι και πυροβολούσαν κατά ριπάς, Ρεκουνιώτης και Τατούλης μάζευαν ρημπάουντ σε άμυνα και επίθεση, ενώ συνολικά η ομάδα έδειξε μετά από καιρό το βασικό ατού της που είναι η ασφιχτική πίεση στην άμυνα, αποτέλεσμα κύρια της συμμετοχής των "μικρών" που πίεζαν παντού τους αντιπάλους. Αποτέλεσμα όλων αυτών ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με το σκορ 34-57.

Άπό εκεί και πέρα , με μια ταχύτητα κάτω το παιχνίδι κήλυσε ομαλά μέχρι το τέλος, χωρίς απρόοπτα, χάρις και στην για σεμινάριο διαιτησία των Κουτσοδήμου - Αντωνάκου που άφησαν το παιχνίδι να παιχτεί. Από την Ολυμπιάδα που έχει μια ισορροπημένη ομάδα, κορυφαίοι οι Δημητρακόπουλος και Στάμος.

Τα δεκάλεπτα : 17-35, 17-22, 18-19, 16-22

Ολυμπιάδα Λεχαίου : Οικονόμου Η. 2, Νταλίπης 3 (1), Στεμπίλης 9 (3), Μπράβος 7 (1), Παύλου 7, Πανούσης 4, Οικονόμου Β. 6, Στάμος 10, Παχουλας 6 (2), Σφακιανός, Δημητρακόπουλος 14.

Οίαξ Ναυπλίου : Κατσούρης 18 (3), Παπαχαραλάμπους 7 (1), Παλλαντζάς, Βλασερός 1, Κοτσόβολης 47 (3), Χαϊδάς, Γκάγκιτς 7, Ρεκουνιώτης 17 (1), Τατούλης 1.


Δείτε παρακάτω στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το "βάπτισμα του πυρός" για τον 14ρονο Παναγιώτη Χαϊδά και το highlight του αγώνα, το τελευταίο τρίποντο του αρχηγού.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ με έχει προβληματίσει η ψηοφορία
"Ποιά ομάδα πιστεύετε ότι θα παίζει τελικά του χρόνου στη Γ' Εθνική?"
Είναι τυχαίο λέτε που προυγείται ο ΟΙΑΚΑΣ??? (στη ψηφοφορία..)
Για να δούμε τι θα γίνει τελικά....