27 Μαρ 2009

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τον Οίακα φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ με την Κορωνίδα Λυγουριού το Σάββατο 28.03.09 στις 7.00 μμ, όπως πάντα, με στόχο την 7η σερί νίκη που θα τον φέρει και τυπικά στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Τήρωνα που έχει ρεπώ, διατηρώντας τις ελάχιστες ελπίδες για τίτλο. Όλα φυσικά θα κριθούν στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ Τήρωνα - Διαγόρα Βέλου.

Οι παίκτες και το ΔΣ της ομάδας καλούν τους φιλάθλους να έρθουν αυτό το Σάββατο στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια της ομάδας αυτή τη χρονιά. Μπορεί τελικά να φτάσαμε στην πηγή και να έχουμε λίγες ελπίδες να ...πιούμε νερό, αλλά συνολικά η ομάδα έδειξε μια σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, κακές νοοτροπίες και συμπεριφορές του παρελθόντος μπήκαν σιγά σιγά στην άκρη και αν δεν υπήρχαν κάποιες άτυχες στιγμές και τραυματισμοί, το πρωτάθλημα θα ήταν μια εύκολη υπόθεση φέτος. Στον αθλητισμό όμως, όπως και στη ζωή, δεν υπογράφεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Όμως η φετεινή προσπάθεια της ομάδας αξίζει το χειροκρότημα μας, κύρια τα νέα παιδιά που τον τελευταίο καιρό έχουν βοηθήσει σημαντικά και αποτελούν το μέλλον.

Ας έρθουμε λοιπόν το Σάββατο στο γήπεδο να χειροκροτήσουμε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

19:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΒΕΛΟΥ: ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΣ.ΒΕΛΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Ο

17:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΙΑΤΟΥ: ΑΡΑΤΟΣ Α.Ο. - ΜΕΘΑΝΑ Α.Π.Ο.

19:00 ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: ΟΙΑΞ Α.Ο. - ΚΟΡΩΝΙΣ ΛΥΓ. Α.Ο.

17:00 ΚΛΕΙΣΤΟ Ν.ΚΙΟΥ: ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Α.Ο.- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004

17:30 ΔΑΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Κ.Α.Ο.Κ.-ΠΑΛΑΙΜΩΝ - ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ Α.Ο.

ρεπω: ΤΗΡΩΝ ΑΣ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Το Σάββατο το πρωί στις 10.00 πμ στο ΔΑΚΝ θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα παμπαίδων για την ομάδα μας, με την αναμέτρηση με τον Αργοναύτη Ν.Κίου. Οι παμπαίδες μας φέτος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι και στοχεύουν στην πρωτιά. Καλό θα είναι λοιπόν να τους ενισχύσουμε με το χειροκρότημα μας.