28 Μαρ 2009


Αν και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν επέτρεπε αυστηρά συμπεράσματα, οι παμπαίδες "μπήκαν με το δεξί" στο εφετεινό πρωτάθλημα που ξεκίνησε σήμερα. Η ομάδα του Αργοναύτη, εξαιρετικά νεανική, δεν μπόρεσε να προβάλλει σε καμμιά περίπτωση αντίσταση. Οι παίκτες του Οίακα, ύστερα από ένα πρώτο πεντάλεπτο κακού μπάσκετ και έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης - που το σκορ ήταν 4-2 (!), αποτέλεσμα κύρια της απειρίας απο αγώνες - πήραν μπροστά και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζαν συνεχώς απόδοση, πρώτα στην άμυνα και μετά στην επίθεση. Οι συνεχείς αλλαγές του Θ.Πέτα δεν έριξαν σε καμιά περίπτωση το ρυθμό, αντίθετα ανανέωναν συνεχώς τις επιλογές της ομάδας κύρια στην πίεση στον αντίπαλο και στον αιφνιδιασμό. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται φυσιολογικό και ίσως να ήταν και μεγαλύτερο, αν δεν υπήρχε εκείνο το πρώτο νεκρό πεντάλεπτο και η όχι πολύ καλή απόδοση ορισμένων παικτών.
Χαϊδάς, Καλκούνος, Σιατερλής, Γιαννόπουλος και Η. Κατσικάρης ξεχώρισαν από τον Οίακα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι που έπαιξανδε βοήθησαν. Αλλωστε σκόραραν οι εννιά από τους δέκα παίκτες.

Από τον Αργοναύτη προσπάθησαν οι Πάλλης, Καψόπουλος και Μπιρμπίλης.

Τα οκτάλεπτα : 20-5, 30-6, 25-3, 26-0

Οίαξ Ναυπλίου : Ρέππας 6, Κατσικάρης Κ., Χαϊδάς 27, Σιατερλής 14, Δεληγιάννης 8, Φιλίνης 2, Καλκούνος 16, Παλλαντζάς Α. 4, Κατσικάρης η. 12, Γιαννόπουλος 12

Αργοναύτης Ν.Κίου : Μάρκου, Τζάιδας 3, Παλλης 5 (1), Ευδοκίου, Γιαννακόπουλος, Γκιρσιν 1, Καρατζιας, Μανινής, Σαρήγιαννης, Καψόπουλος 3 (1), Μπιρμπίλης 2, Μπογρης.
Παρακολουθείστε παρακάτω στιγμιότυπα από το δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα.

Categories: