24 Φεβ 2009

Πριν από μερικές ημέρες η διορισμένη Πρόεδρος του ΔΑΚΝ κ.Ελβίρα Τσιτουρίδου, με δηλώσεις στον τοπικό τύπο, εξέφρασε την ενόχληση της για δύο δημοσιεύματα στο ιστολόγιο μας (αυτό και αυτό) και διαστρεβλώνοντας προκλητικά την πραγματικότητα, μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι "όλα λειτουργούν κατά το δυνατόν άψογα στο ΔΑΚΝ" και ότι οι "υπεύθυνοι του Οίακα" διαμαρτύρονται αναίτια γιατί "έχουν άλλους σκοπούς".

Ως "υπεύθυνος του Οίακα", μια και είμαι ΓΓ του Σωματείου, ήμουν αυτός που έκανε επώνυμα την καταγγελία μέσα από το ιστολόγιο, και αναφέρθηκε ονομαστικά σε μένα η Πρόεδρος του ΔΑΚΝ, προβληματίστηκα λίγο αν θα έπρεπε να δώσω συνέχεια στο θέμα. Ευτυχώς σήμερα η κ.Τσιτουρίδου με τις ... (μη) πράξεις της με απάλλαξε πανηγυρικά απο τους προβληματισμούς μου. Δείτε και ακούστε το παρακάτω βίντεο και θαυμάστε ... προγραμματισμό!



Για όσους δεν κατάλαβαν, τα πραγματικά γεγονότα , τα οποία δεν χωρούν αμφισβήτηση, είναι τα εξής :
  • Κάθε Τρίτη 5.00-6.00 μμ υπάρχει προγραμματισμένη - η μοναδική εβδομαδιαία - προπόνηση της παιδικής ομάδας του Οίακα στο κλειστό του ΔΑΚΝ. Πριν την ώρα του Οίακα υπάρχει προπόνηση της Αλκυώνας (χάντμπωλ 4.00-5.00) και μετά της ΓΕΑ (χάντμπωλ 6.00-7.00)
  • Το ΔΑΚΝ έδωσε τη συγκατάθεση του για προγραμματισμό παιχνιδιού μεταξύ των παιδικών ομάδων Νέου Σχολείου - ΑΕΚ Άργους στις 4.00μμ , σε ώρα που το γηπεδούχο σωματείο δεν είχε δική του προπόνηση. Πέραν αυτού το ΔΑΚΝ δεν φρόντισε να εξασφαλίσει το απαιτούμενο δύωρο για τη διεξαγωγή του αγώνα, όπως πρέπει να γίνεται για κάθε επίσημο παιχνίδι, ακόμη και όταν γίνεται εκτός Σαββατοκύριακου.
  • Το ΔΑΚΝ, ενώ γνώριζε τον ορισμό του παιχνιδιού από την προηγούμενη Παρασκευή, δεν θεώρησε απαραίτητο να ενημερώσει τα ενδιαφερόμενα σωματεία ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με τις ώρες προπονήσεων την Τρίτη. Εκτός αν η κ.Τσιτουρίδου θεωρεί "ενημέρωση" τη συζήτηση προπονητών του τύπου "Μάκη θα σε καθυστερήσω 5-10 λεπτά γιατί έχω παιχνίδι" και "Σπύρο , μπορείς να βγεις 10 λεπτά νωρίτερα για να κάνουμε ζέσταμα"!
  • Στον πίνακα ανακοινώσεων του κλειστού γυμναστηρίου δεν υπήρξε, όπως είθισται, καμιά ανακοίνωση για διεξαγωγή επίσημου αγώνα σήμερα.
  • Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν το γήπεδο να απελευθερωθεί από το παιχνίδι στις 5.50μμ και οι παίδες του Οίακα, που παρέμειναν στο γήπεδο από τις 5.00μμ - όσοι παρέμειναν και δεν έφυγαν γιατί είχαν διάβασμα η άλλα φροντιστήρια - να κάνουν μόνο 20 λεπτά προπόνηση και να αποχωρήσουν, γιατί φυσικά μετά υπήρχε προπόνηση άλλου σωματείου.

Κυρίες και Κύριοι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο "διοικείτε" το ΔΑΚΝ. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Φροντίστε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ σας να αποκαταστήσετε άμεσα την ισονομία και την ισοπολιτεία. Καταλάβετε επιτέλους ότι το αθλητικό κέντρο δεν είναι ούτε παιδική χαρά της γειτονιάς, ούτε "μαγαζί γωνία" κανενός! Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε αμέσως! Αν δεν θέλετε, θα υποστείτε σύντομα τις συνέπειες!

Σ.Π.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν διοικούν, εξυπηρετούν, οι άνθρωποι της διοίκησης του ΔΑΚΝ, με πρωτεργάτη τη πρόεδρο....

Πρέπει να καταλάβουν, όπως πολύ σωστά επισυμένεις, ότι σύντομα θα υποστούν τις συνέπειες, αν δεν αποκατασταθούν τα κακώς κείμενα στη λειτουργεία του κλειστού γυμναστηρίου.

Αυτά για αρχή,

Ενας φίλος που παρακολουθεί διακριτικά όσα συμβαίνουν στο ΔΑΚΝ.