15 Φεβ 2009

Με επιτυχία διεξήχθη σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Ναυπλίου ο φιλικός αγώνας της Μικτής Ναυπλίου και της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ Αθηνών. Οι "Ναυπλιώτες" με 6 εφήβους και 6 παίδες στη σύνθεση τους, υπό την καθοδήγηση του Θωμά Πέτα, πάλαιψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος απέναντι σε μια καλά δουλεμένη εφηβική ομάδα και το έχασαν στις λεπτομέρειες με 67-72.

Συναρπαστικό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στις πρωτοπορεία και να ικανοποιούν τους πολλούς θεατές, γονείς παιδιών που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Κορυφαίοι από πλευράς Ναυπλίου οι Γιώργος Μπουρτζουκλής και Γκόραν Γκάγκιτς, ενώ και όλοι οι υπόλοιποι είχαν θετική απόδοση.

Στη μικτή συμμετείχαν οι Μπουρτζουκλής, Νάσαινας, Πουλής, Μπιτινής, Μήτσουλας, Αχριάνης και Τρυμπώνιας από το ΝΣ/ΓΕΑ και οι Γκάγκιτς, Παλλαντζάς, Βλασερός, Γκίκας και Χαϊδάς από τον Οίακα.

Παρακολουθείστε στιγμιότυπα από τον αγώνα

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμα ήταν και ο Δήμος Ναυπλίου λιγότερο τσαπατσούλης στη διοργάνωση θα ήταν ακόμη καλύτερα? Μπλουζάκια του ενός ευρώ για τα παιδιά (!) και καμιά μέριμνα για ένα αναμνηστικό στους φιλοξενούμενους!