11 Οκτ 2008

Έχασαν οι έφηβοι σήμερα. Σε ένα πολύ νευρικό και σκληρό παιχνίδι (σφυρίχτηκαν 61 φάουλ) οι παίκτες του Οίακα έδειξαν κάτι από τον κακό τους εαυτό ... και αυτό, σε συνδυασμό με την εκπληκτική και πέρα από κάθε φαντασία απόδοση του Μπουρτζουκλή (και ΜΟΝΟ) ήταν αρκετό για να τελειώσει το παιχνίδι υπέρ του Νέου Σχολείου με 75 -68.
Όλα ξεκίνησαν ανάποδα. Γκίκας και Βλαχόπουλος βρέθηκαν σε κακή μέρα και δεν έφτανε μόνο αυτό , φορτώθηκαν και γρήγορα , μαζύ με τον Ντάσκα με 3 φάουλ. Η ομάδα έκλεισε την πρώτη περίοδο με 12 φάουλ ήδη εις βάρος της! Η δεύτερη περίοδος ήταν ακόμη πιο καταστροφική, μια και όσοι ήρθαν από τον πάγκο να βοηθήσουν όσους έπρεπε να προφυλαχθούν, δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Έτσι το ημίχρονο έληξε 40 -29.
Παρόλα αυτά και ενώ ο Γκάγκιτς έβγαινε από το παιχνίδι στα μέσα της τρίτης περιόδου με "προεόρτια" κράμπας, το πάθος Βλασερού και Μούγιου στην άμυνα και οι φιλότιμες προσπάθειες των Κούτρη και Ντάσκα έφεραν ξανά το παιχνίδι στον πόντο στο 28'. Και εκεί έγινε πάλι το μπλακ άουτ. Απόλυτη θολούρα στην επίθεση, κανένας συνδυασμός, καμιά προσπάθεια να πάει η μπάλα μέσα στη ρακέτα όπου οι αντίπαλοι ήταν πολύ "λίγοι" για να ανιτμετωπίσουν Μούγιο, Κολιόπουλο ή Ηπειρώτη και επιπλέον κάποια σφυριγμένα φάουλ τραβηγμένα από τα μαλλιά με αποτέλεσμα τρεις παίκτες να βγουν με 5 φάουλ, έφεραν φυσιολογικά την ήττα.
Η ΓΕΑ δεν έκανε τίποτα στο τέλος παρά να κρατάει την διαφορά που είχε - μειούμενη - φυσικά. Η άμυνα που αντιμετώπιζαν (Ζώνη) ευννοούσε αφάνταστα αυτό που είχαν στο μιαλό τους, ενώ από τον Οίακα πάλευε μόνος του ο Γκάγκιτς , μέχρι να πάθει την κράμπα που αναμενόταν και να αποχωρήσει οριστικά. Η έξοδος του Μπουρτζουκλή δύο λεπτά πριν το τέλος, απλά ταλαιπώρησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι ξαφνικά αναγκάστηκαν να ...παίξουν μπάσκετ, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή απλά παρακολουθούσαν τον εκπληκτικό συμπαίκτη τους να ζωγραφίζει πετυχαίνοντας συνολικά 41 πόντους.
Μακράν καλύτερος λοιπόν του παιχνιδιού ο Μπουρτζουκλής, βοηθούμενος κατά δεύτερο λόγο από τον Γουργουλιό. Από τον Οίακα εκτός του Γκάγκιτς, προσπάθησαν αλλά ολοκλήρωσαν ελάχιστες προσπάθειες κύρια επιθετικά, οι Μούγιος, Κούτρης, Κολιόπουλος , Ντάσκας, Τσελεμπάνης και Βλασερός.
Προβληματική , χωρίς φυσικά να κρίνει το παιχνίδι η διαιτησία. Σφυρίχτηκαν 61 (!!!) φάουλ και εκτελέστηκαν 60 (!!!) βολές, (οι 43 από αυτές εύστοχες, με επιμέρους σκορ 22-21). Αριθμός υπερβολικός για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Τα δεκάλεπτα 16 -14, 24 -15, 14 -17, 21 -22
Νέο Σχολείο : Νέζος 2, Μπαμπαλής 5, Νάσαινας 5, Γουργουλιός 13, Πουλής 7, Μπουρτζουκλής 41 (4) , Μπούτας, Αρβανίτης, Μπολώσης 2
Οίακας : Γκίκας 6, Τσελεμπάνης 5 (1), Κολιόπουλος 2, Βλασερός 4, Γάτσιος 2, Βλαχόπουλος 2, Ντάσκας 9, Γκάγκιτς 28 (1), Χαϊδάς, Κούτρης 2, Ηπειρώτης 2, Μούγιος 6.
Categories:

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaderfe egrapses...respect!