6 Οκτ 2008

Παίζοντας κατά διαστήματα - κυρίως στο πρώτο ημίχρονο - καταπληκτικό μπάσκετ ο Οίακας νίκησε απόψε σε φιλικό αγώνα την Κορωνίδα Λυγουριού με 66 -55.
Με ηγέτη τον Λιακόπουλο και εκτελεστές τους Κοτσώβολη και Κατσαλούλη, ικανοποιητική την πρώτη εμφάνιση του Παπαχαραλάμους και του Κώστα Κατσούρη σε παιχνίδι, και βελτιωμένους τους Μπακάλη, Καζά, Τατούλη και Γκάγκιτς ο Οίακας ανέβασε σήμερα ρυθμούς, έβγαλε πολλούς αιφνιδιασμούς, ήταν ανίκητος κάτω από τα καλάθια, κύρια στην πρώτη και την τρίτη περίοδο. Στο υπόλοιπο παιχνίδι οι αρκετές αλλαγές και δοκιμές έριξαν το ρυθμό και κράτησαν το σκορ χαμηλά.
Καλοδουλεμένη ομάδα η Κορωνίδα με εξαιρετική όπως και πέρυσι ευστοχία από την περιφέρεια, αλλά εξαιρετικά αδύναμη στη ρακέτα.
Στο τέλος του παιχνιδιού το παιχνίδι "αγρίεψε" λίγο με αποτέλεσμα να έχουμε μιρκοτραυματισμούς με σοβαρότερο αυτόν του Καζά που αποχώρησε με διάστρεμα στον αστράγαλο. Ενοχλήσεις ένοιωσαν - κατάλοιπα του παιχνιδιού στο σκληρό τεραίν της Ν.Κίου - και οι Κοτσώβολης και Παπαχαραλάμπους και προφυλάχτηκαν.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη η ανάσα όλων κόπηκε όταν ο "Λεω" σε μια από τις επελάσεις του "μπλέχτηκε" στα πόδια αντιπάλου και πέφτοντας, δίπλωσαν τα πόδια του και σφάδαζε. Τελικά με την βοήθεια των ψύχραιμότερων ο "λεώ" τη γλίτωσε με μια απλή κράμπα, αποτέλεσμα της μεγάλης του προσπάθειας!
Αντιδράσεις: