23 Οκτ 2008

Είπαμε και προχτές ότι η "απάντηση" του Δήμου Ναυπλίου - μέσω δελτίου τύπου στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα- σε σχόλιο μας για τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Ναυπλίου έχει πολύ ψωμί. Θα ξεκινήσουμε όμως σήμερα από το πλέον απαράδεκτο αυτού του δελτίου τύπου που είναι η αναφορά στη φωτογραφία της σκισμένης μπασκέτας και η κατηγορία μαθητών και καθηγητών συγκεκριμένου γυμνασίου της πόλης για την καταστροφή.

Γράψαμε ήδη πως " Το να ρίχνεις το φταίξιμο για τη δική σου ανεπάρκεια σε παιδιά μαθητές γυμνασίου, δείχνει το βαθμό υπευθυνότητας με τον οποίο αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα της πόλης και τα προβλήματα της νεολαίας της!" Θα προσθέσουμε σήμερα ότι το να λες και ψέμματα για να στηρίξεις τους κακόβουλους ισχυρισμούς σου είναι απόλυτα καταδικαστέο και στα όρια του ποινικά κολάσιμου!

Και εξηγούμαστε, δηλώνοντας προκαταβολικά ότι δεν έχουμε καμιά διάθεση πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί φυσικά δεν είναι αυτός ο ρόλος μας σαν ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο.

Ας ξαναδούμε λοιπόν παρακάτω την περίφημη φωτογραφία που συνόδευε το σχόλιο μας. Να σημειώσουμε εδώ ότι η επιλογή της φωτογραφίας ήταν εντελώς συμπτωματική και μόνο συμβολική και όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο σχόλιο μας, δεν υπήρχε καμιά αναφορά σε αυτήν.


Καθένας μας γνωρίζει ότι σήμερα είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις μια φωτογραφία με κινητό ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Ίσως δεν γνωρίζουν όλοι ότι κάθε ψηφιακή φωτογραφία έχει την δική της αποκλειστική ψηφιακή ταυτότητα με πολλά και σημαντικά στοιχεία, η οποία παραμένει αναλλοίωτη και δεν μπορεί να αλλάξει σε καμιά περίπτωση. Ας κάνουμε λοιπόν ένα κλικ στην παραπάνω φωτογραφία και θα μεταφερθούμε στην αρχειοθήκη φωτογραφιών της ιστοσελίδας μας. Στην δεξιά πλευρά υπάρχει μια στήλη με τίτλο "Πληροφορίες Φωτογραφίας" όπου φαίνεται καθαρά η ημερομηνία που τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία (4 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Σάββατο) , καθώς και στοιχεία ανάλυσης της, του τύπου της φωτογραφικής μηχανής (κινητό τηλεφωνο Sony Ericsson W380) κλπ.

Σταματάμε εδώ. Σημειώνουμε ξανά την ημερομηνία της φωτογραφίας - Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008 - και δίνουμε με πολύ καλή διάθεση 48 ώρες στην Δημοτική Αρχή να ανακαλέσει δημόσια την ψευδή κατηγορία και να ζητήσει συγγνώμη από τους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου. Αλλιώς θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία.

Σ.Π.