3 Οκτ 2008

Σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και παρά τις απουσίες των Κατσούρη, Παπαχαραλάμπους και Προύντζου, οι άνδρες κέρδισαν το φιλικό στην Ν.Κίο με τον Αργοναύτη με 65 -50.
Ένα εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο όπου το σκορ έκλεισε 21 -8, μια κοιλιά στη δεύτερη περίοδο (30-31) και ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο ήταν το φιλμ του παιχνιδιού. Κύρια χαρακτηριστικά της βελτίωσης, η πολυ καλή άμυνα συνολικά, τα πολλά αμυντικά ρημπάουντ , η ευστοχία από την περιφέρεια και οι αρκετοί και αποτελεσματικοί αιφνιδιασμοί. Στα αρνητικά οι αρκετές χαμένες βολές, το λίγο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα του αντιπάλου και η χαλάρωση , όπως προείπαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Συνολικά πάντως φάνηκε ότι η ομάδα ρολάρει, αποκτά περισσότερες ανάσες και διάρκεια και μπορεί να ανεβάσει ταχύτητα όταν χρειαστεί.
Εξαιρετικοί και πάλι οι Λιακόπουλος και Κοτσώβολης, πολύ καλοί οι Κατσαλούλης, Μπακάλης, Καζάς, Κουτσόπετρας, πρόσφεραν όσο χρησιμοποιήθηκαν οι Μανούχος , Γκάγκιτς, Τατούλης και Βλαχόπουλος.
Στα highlight του αγώνα το τρίποντο του "Λεω" από τη γραμμή των 6,25 ... της δικής μας περιοχής (!!!) στην εκπνοή του ημιχρόνου!
Επόμενο τεστ τη Δευτέρα στις 7.30μμ στο Ναύπλιο με το Λυγουριό.