25 Οκτ 2008

Υπάρχουν οι καλές μέρες ... υπάρχουν και οι κακές. Σήμερα ήταν μια κακή μέρα για τους παίδες του Οίακα. Η απουσία του Μπόζου κάτω από τα καλάθια ήταν καθοριστική, όπως καθοριστική ήταν και η αντοχή του Παλλαντζά που έπαιξε έχοντας να πατήσει γήπεδο 10 μέρες. Η πολύ κακή μέρα των υπολοίπων και κύρια των Φιλίνη, Κατσαφούρου και Χαϊδά, έκανε το έργο των μικρών πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα με πολύ περισσότερες επιλογές, κύρια μέσα στη ρακέτα, και μεγάλο βάθος πάγκου.
Η απουσία ψηλών έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του "Νέου" να παίρνουν συνεχώς δεύτερες και τρίτες προσπάθειες και να σκοράρουν σχεδόν κατά 90% κάτω από το καλάθι. Από την άλλη μεριά εμείς πετάγαμε στα σκουπίδια εύκολα καλάθια από πάσσες του Παλλαντζά και χάναμε φυσιολογικά και τα ρημπάουντ. Οι φιλότιμες προσπάθειες του Γιαννιώτη δεν έφταναν για να αλλάξουν την κατάσταση.
Πρώτος σκόρερ του αγώνα για μια ακόμη φορά και καλύτερος παίκτης για τον Οίακα ο Παλλαντζάς, από κοντά σε προσπαθειες ο Γιαννιώτης. Προσπάθησαν Δραμι και Γιαννόπουλος.
Από το "Νέο" αποκάλυψη ο Καραμέρος και πολυ καλοί οι Προκοπίου και Αχριάνης.
Τα δεκάλεπτα : 16 -11 , 18 -07, 17 -11, 23 - 08
Οίαξ : Δράμι 2, Χαϊδάς, Παλλαντζάς Δ. 15 (2), Φιλίνης 2, Δεληγιάννης 2, Γιαννιώτης 13, Καραγιάννης, Κατσαφούρος, Γιαννόπουλος 3, Ναζλόγλου
Νέο Σχολείο : Τοκατλίδης 5, Σπανός 2, Προκοπίου 12, Καζατζόγλου 5 (1), Μήτσουλας 7, Αχριάνης 11, Κανέλης 5, Μπιτινής 10, Οικονόμου 1, Καραμέρος 14, Τριμπόνιας, Σιέρρος 2
Πολύ καλή γενικά η διαιτησία των Τρίγκα - Αντωνάκου. Έδειξαν μόνο σε κάποιες στιγμές του παιχνιδού μια υπέρ το δέον ανοχή σε πονηρά σκληρό παιχνίδι των παικτών του "Νέου".
Categories:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να κάνει τη δουλεία του. Καλό θα ήταν μέλη της διοίκησησς να μη είναι στον πάγκο. Δεν χρειάζονται φωνές...Τελικά τα παιδιά πιον θα ακούν τον προπονητή τους ή τον άνθρωπο της διοίκησης... Νομίζω πως είναι λίγο λεπτά αυτά τα ζητήματα και χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

Οίακας Ναυπλίου είπε...

@ανώνυμο
Γνωρίζετε αν ο ίδιος ο προπονητής έχει ζητήσει τη βοήθεια στον πάγκο? Αν συμφωνεί με ότι γίνεται εκεί? Επειδή μιλάτε σε "πρώτο πληθυντικό" και δείχνετε να ενδιαφέρεστε για την ομάδα και επειδή όντως υπάρχουν "ζητήματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς", δεν έχετε παρά να πείτε ΕΠΩΝΥΜΑ την άποψη σας και στον προπονητή και στη διοίκηση και να ακούσετε και τη δική τους!

Ανώνυμος είπε...

Τελικό σκορ 74-37.