27 Σεπ 2008

Η ... "κατοστάρα" χθες βράδυ από το Κρανίδι, στο δεύτερο φιλικό τεστ της αδρικής ομάδας ήταν εξαιρετικά χρήσιμη. Σαφώς δυνατότερο τεστ με μια ομάδα που σε 10 μέρες ξεκινάει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, σαφώς καλύτερη εικόνα, αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο (35-35) και μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου και από εκεί και πέρα ...σοβαρό πρόβλημα (70 -101).
Τα καλά νέα ήταν η καλύτερη συνεργασία στην επίθεση, τα πολλά ρημπάουντ, οι πολλές λύσεις μέσα και έξω από τη ρακέτα. Τα κακά νέα ήταν οι αργές επιστροφές, η χαλαρή γενικότερα άμυνα και βέβαια το ,,, ξεφούσκωμα - ΄δικαιολογημένο βέβαια αυτή την εποχή και εν μέρει οφειλόμενο και στς πολλές αλλαγές - μετά το 30'.
Όλα φυσικά διορθώνονται, αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται αυτά τα φιλικά και ο χρόνος που απομένει είναι αρκετός για να διορθωθούν. Εκείνο που πρέπει άμεσα να αντιμετωπισθεί είναι κυρίως μια κάποια αδιαφορία που φάνηκε από κάποιους παίκτες, αδιαφορία που χαλάει την ψυχολογία της ομάδας. Δεν είναι δε τυχαίο ότι αυτή η αδιαφορία παρουσιάστηκε κυρίως από παίκτες που δεν είναι μέχρι σήμερα απόλυτα συνεπείς στις προπονήσεις.
Όσον αφορά τις ατομικές επιδόσεις για μια ακόμη φορά μακράν κορυφαίος ο Κωτσόβολης, ευχάριστη έκπληξη ο Λιακόπουλος, αρκετά καλύτεροι από το πρώτο τεστ οι Καζάς και Κατσούρης, συνεπείς όσο έπαιξαν Μανούχος, Μπακάλης και Γκάγκιτς, μακριά από τον καλό τους εαυτό Τατούλης , Προύντζος και Κουτσόπετρας.Όλα αυτά όμως για κάτι λιγότερο από 30 λεπτά.
Το Κρανίδι του Μπάμπη Παναγιωτακόπουλου, μια ομάδα νεανική, πολύ γρήγορη και εύστοχη, δείχνει σχεδόν έτοιμη να δώσει τη μάχη σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Επόμενο τεστ την ερχόμενη Δευτέρα στις 7.30 με τις Μυκήνες με συμμετοχή και αρκετών εφήβων.