29 Σεπ 2008

Ένα ακόμη φιλικό έδωσε σήμερα η ανδρική ομάδα, την ώρα της δευτεριάτικης προπόνησης, με τον Ατρέα Μυκηνών, ομάδα της Α2 ΕΣΚΑΚ. Το παιχνίδι αφορούσε κυρίως του έφηβους, όμως η παρουσία αρκετών παικτών της ανδρικής ομάδας και κύρια η πρώτη παρουσία του Τάκη Παπαχαραλάμπους στις προπονήσεις, έδωσε την ευκαιρία και σε αυτούς να παίξουν ένα δεκάλεπτο.
Μάλιστα στο ημίχρονο ο κώουτς αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι για λίγα λεπτά πεντάδα που αποτελούνταν από τους Παπαχαραλάμπους , Κατσούρη, Λιακόπουλο, Κατσαλούλη και Καζά. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν το δυσκολότερο δεκάλεπτο για τον Ατρέα. Φανηκε καθαρά ότι όταν αυτοί οι παίκτες αρχίσουν να βρίσκονται μεταξύ τους, με την προσθήκη του Κωτσόβολη κα τη βοήθεια των υπολοίπων θα ... χάνεται η μπάλα. Χρόνος υπάρχει ακόμη και ζητούμενο είναι η διάθεση για δουλειά. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και ...μην ξεχνάμε : οι δυο πρώτες αγωνιστικές είναι "ολα τα λεφτά".
Κατα τα λοιπά οι έφηβοι έπαιξαν στα 3/4 του αγώνα , έδειξαν ετοιμότητα για το παιχνίδι του Σ/κου με τον Πήγασο (Κύριακή στις 12.00 στο ΔΑΚ Ναυπλίου). Ξεχώρισαν ο Βλασερός και ο Γκάγκιτς. Ο Ατρέας άντεξε για ένα ημίχρονο αλλά ... παραδόθηκε στις ορέξεις των πιτσιρικάδων. Πάντως , όπως δηλώνουν και οι παράγοντες του, θα κάνει προσπάθεια για άνοδο στην Α1. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.