21 Σεπ 2008



" Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός" λέει το ρητό. Η καλή αρχή είναι παραπάνω από μισό! Οι έφηβοι, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη νέα Σαιζόν, έδειξαν αποφασισμένοι για μια καλή χρονιά στην οποία έχουν στόχο να επαναλάβουν το θρίαμβο της προπέρσυνης περιόδου, όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ.

Σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο, απέναντι βέβαια σε μια αδύναμη ομάδα, όπως ο Απόλλων Τυρού που κατέβηκε με μόλις 5 παίκτες, έδειξαν ένα μέρος των φετεινών δυνατοτήτων τους, αλλά προπαντώς απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο "καλή παρέα" , που γουστάρει να παίζει μπάσκετ, είναι.

Με κορυφαίο τον αρχηγό Γκόραν Γκάγκιτς, που πέτυχε 29 πόντους, με 10 παίκτες να σκοράρουν και όλους να συμμετέχουν, ο Οίακας έκανε επίδειξη δύναμης και τελείωσε το παιχνίδι με 86 -20. Τα Δεκάλεπτα 24-03 , 18 -06, 21 -09, 23 -02.

Οίακας : Γκίκας 8, Κολιόπουλος 8, Τσελεμπάνης 2, Βλασερός 9, Γάτσιος 4, Βλαχόπουλος 8 (2), Ντάσκας, Γκάγκιτς 29 (3), Χαϊδάς, Κούτρης 4, Ηπειρώτης 4, Μούγιος 10.

Απόλλωνας : Ζαμπούνης 4, Κορολόγος 11, Μενης, Φιλιππακόπουλος 5, Κρητικός.

Υστερόγραφο : Ο Οίακας κατέθεσε πριν τον αγώνα ένσταση αντικανονικού ορισμού υης κ. Φρόσως Μαυροθαλασσίτη ώς διαιτητή του αγώνα. Μας κάνει εντύπωση που κάποιοι υποτιμούν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας, και ορίζουν διαιτητή άτομο που όχι απλά δεν είναι διαιτητής πιστοποιημενος από το Σύνδεσμο διαιτητών, σε παιχνίδι του εφηβικού πρωταθλήματος , αλλά είναι και παράγοντας άλλου ανταγωνιστικού σωματείου της πόλης, που έχει κάθε συμφέρον από μια πιθανή ήττα του Οίακα, μια και διεκδικεί και αυτό το πρωτάθλημα εφήβων!

Categories: