18 Σεπ 2009

Ολοκληρώνεται σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας. Ένας μήνας σκληρή δουλειά, με πολλές διπλές προπονήσεις και έμφαση στη φυσική κατάσταση πέρασε, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Κύρια χαρακτηριστικά αυτού του πρώτου σταδίου, η πολύ όρεξη για δουλειά από όλους, η άμεση ενσωμάτωση των νέων παικτών και η πολύ σημαντική βοήθεια που δίνουν οι έφηβοι παίκτες στις προπονήσεις. Από αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα μπαίνει σε μια σειρά πολλών φιλικών αγώνων, για να "βγάλει" πλέον τη δουλειά μέσα στο παιχνίδι.

Πρώτος σταθμός η Σπάρτη και η πρόσκληση του Σπαρτιατικού, ομάδας της Γ' Εθνικής,  για δύο φιλικά παιχνίδια. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Σπάρτη το Σάββατο το απόγευμα, αμέσως μετά τον αγώνα του εφηβικού με τον Αργειακό Έσπερο και θα παίξει τον πρώτο αγώνα το Σάββατο το βράδυ στις 7.30 μμ. Η ομάδα θα φιλοξενηθεί στην Σπάρτη και την επόμενη μέρα θα γίνει άλλο ένα παιχνίδι. Ο Παναγιώτης Γκόλαντας θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, εκτός από τον ανέτοιμο Καζά και τον Μπακάλη.

Θα ακολουθήσουν σειρά άλλων αγώνων με ομάδες της Γ' Εθνικής, της Α' ΕΣΚΑ και της Α' ΕΣΚΑΝΑ, ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος.