4 Σεπ 2009

Από 3 on 3 2009

Μετά τους άνδρες, έφηβους και παίδες ξεκινούν από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών του Οίακα.

Πολλά καινούργια πράγματα περιμένουν φέτος τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας. Πρώτα πρώτα, όπως είναι ήδη γνωστό, προστέθηκε στο τεχνικό τιμ ένας ακόμη αξιόλογος προπονητής, ο Γιάννης Νενεκούμης, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Θωμά Πέτα, αναλαμβάνοντας την παιδική ομάδα, αλλά και τμήματα των ΜΙΝΙ.

Και οι δυο βέβαια θα συνεργάζονται με τον Παναγιώτη Γκόλαντα, μαζί με τον οποίο σχεδιάστηκε όλο το πλάνο της νέας λειτουργίας της ακαδημίας, που βασίζεται και στον ενιαίο σχεδιασμό με τα αγωνιστικά τμήματα. Βασικοί άξονες η έμφαση στην αθλητική πειθαρχία και στην ατομική βελτίωση των μικρών αθλητών, μέσα από ειδικά μελετημένα σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης και σε ολιγομελή τμήματα.

Επίσης φέτος, για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια, η ακαδημία του Οίακα θα λειτουργήσει δοκιμαστικά και τμήμα παγκορασίδων-κορασίδων. Η μεγάλη ιστορία του Οίακα στο τοπικό γυναικείο μπάσκετ - η ομάδα έπαιξε μέχρι τη Β' Εθνική παλαιότερα - οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να ξαναασχοληθεί και με τα κορίτσια, ελπίζοντας στο μέλλον σε επιτυχίες αντίστοιχες του παρελθόντος.

Υπάρχουν και άλλες καινοτομίες στο νέο πρόγραμμα των ακαδημιών που σχεδιάστηκαν από τη διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές μέσα στο καλοκαίρι και θα υλοποιηθούν σταδιακά τους επόμενους μήνες. Σημαντικός θα είναι και ο ρόλος νέων χορηγών - αποκλειστικών της ακαδημίας - στην προσπάθεια αυτή. Αλλά για αυτά, ας κρατήσουμε και μερικές ...ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Το πρόγραμμα των προπονήσεων οριστικοποιήθηκε και θα το βρείτε, όπως πάντα στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προπονητές.