21 Σεπ 2009

Εύκολο  απόγευμα για τους έφηβους του Οίακα το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Αργειακό Έσπερο. Το παιχνίδι δεν χωράει σοβαρής κριτικής, μια και ο Έσπερος κατέβηκε κυρίως με παίδες, και έτσι η ομάδα αναγκάστηκε να κατεβάσει ταχύτητα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, γιατί το σκορ θα έπαιρνε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Ομως για μια ακόμη φορά η εφηβική ομάδα έδειξε ότι έχει και βάθος, γιατί και όταν αποσύρθηκαν οι βασικοί, οι υπόλοιποι συνέχισαν να ανεβάζουν το σκορ χωρίς ...έλεος!

Καλύτεροι από τον Οίακα οι νεοαποκτηθέντες Μήτσουλας και Βαρβεράκης. Από τον Έσπερο ξεχώρισαν οι Μητσάκος και Καρκαλάτος.

Τα δεκάλεπτα : 9-29, 13-20, 9-32, 5-26

Αργειακός Έσπερος (Χαρίτσης):  Ποντικάτης 3, Μουκας, Αργυράκης 3, Μυλωνάς 6, Μητσάκος 10, Μαστοράκος, Δελής 2, Καρκαλάτος 11, Καρούζος, Κλεισάρης 1.


Οίαξ Ναυπλίου (Γκόλαντας) : Παλλαντζάς 8, Καζατζόγλου 8, Μήτσουλας 27 (1), Μούγιος 13, Βλαχόπουλος 12, Πότιτς 7, Κούτρης 4, Βαρβεράκης 22 (1), Γιαννόπουλος 6.

Ντεπούτο σε αγώνα στο Ναύπλιο έκανε η νέα διαιτητής κ. Σαγρέδου που μαζί με την Αγγελική Τρίγκα σφύριξαν τον αγώνα.  Της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και ... γερό στομάχι!
Categories: