29 Ιουλ 2009

Ναι! Δεν διαβάσατε λάθος! Είναι το ... απρόοπτο που τελικά συνέβη! Στην πραγματικότητα βέβαια δεν πρόκειται για απρόοπτο, αλλά για κλεισμένη εδώ και καιρό μεταγραφή που απλά ανακοινώνεται τώρα.
Ο Αλέξανδρος Σχορτσανίτης , ο 22χρονος ύψους 1,97 power forward, μικρότερος αδερφός του "Big Sofo", θα ανήκει στο ρόστερ του Οίακα για την περίοδο 2009-2010, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την frontline της ομάδας.

Ο Αλεξ, όπως και ο Σοφοκλής, γεννήθηκε στην Καβάλα και έμαθε μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη. Πρωταθλητής παίδων και εφήβων σε πανελλήνια πρωταθλήματα με τον "Μαντουλίδη" (02-06) έχει συμμετοχές και στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες (πρωτάθλημα Ευρώπης U16 το 2003 στην Ισπανία).

Με την κάθοδο του Σοφοκλή στην Αθήνα, ο Αλεξ ακολούθησε και έπαιξε στη Γ' Εθνική με τον Έσπερο Καλλιθέας (06-07)και τον Φιλαθλητικό Ζωγράφου (07-08). Πέρυσι αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με το Π.Φάληρο, σε μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα του, έχοντας Μ.Ο. 12 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Γιατί διάλεξε φέτος τον Οίακα και ένα κατώτερο πρωτάθλημα, ενώ είχε προτάσεις από πολύ μεγαλύτερες ομάδες ?

" Θέλω να παίξω μπάσκετ, να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είμαι μικρός ακόμη σε ηλικία και θέλω να δουλέψω και να βελτιωθώ. Έχετε ένα πολύ καλό προπονητή, έχετε στόχους και σωστή νοοτροπία και αυτά είναι βασικά για μένα. Ζείτε σε μια πόλη που μου αρέσει και έτσι όλα θάναι καλά" , ήταν η απάντηση που μας έδωσε ο ίδιος!

Η παρουσία του Αλέξανδρου Σχορτσανίτη, που αυτή την εποχή γυμνάζεται μαζί με τον αδερφό του με τον ...σπεσιαλίστα του είδους Κώστα Χατζηχρήστο, στον Οίακα αποτελεί ένα στοίχημα και για αυτόν και για εμάς. Αν το κερδίσουμε όλοι μαζί, τότε ... θα δούμε άλλο μπάσκετ φέτος στο Ναύπλιο!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χορηγός τα Goodys και ο Σαβούρας
!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΙΛ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Για τους δυο προηγούμενους ανώνυμους! τι πράμα και αυτό! Αντί να ασχολείσαι με το σπίτι σου, να ασχολείσαι με το σπίτι και την κατσίκα του ... γείτονα! Εύγε παιδιά! Και εις ανώτερα!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Σ.Π. είπε...

Ο αγαπητός φίλος που άφησε το προηγούμενο σχόλιο, το οποίο καταλαβαίνει γιατί διαγράφτηκε, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει επώνυμα με εμένα ή με τον ...Γιάννη και να μας πει την άποψή του! Με χαρά θα τον ακούσουμε! Σχόλια όμως ανώνυμα τέτοιου τύπου δεν προσφέρουν τίποτα!

MaDMaN είπε...

Ο Kobe Bryant, opos h8eles na to grapseis malon dn exei aderfo oso gia thn omada fainomeno pou les opws eipe kai o filos mas prin asxolhsou me thn katsika sou..

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ.ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΣ ΡΕ ΜαDMaN. AMA ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΥΣΙ.ΜΕΓΑΣ ΑΘΛΟΣ.ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ......

MaDMaN είπε...

Giati otan phge h gkiosa sou sthn Γ e8nikh kai epese katef8ian ti katalaves xarhkes e??

MaDMaN είπε...

H efhmerida Sport Time anaferei oti malon o Turonas dn 8a kataivei kai h MEGA ΓΕΑ 8a zhthsei na paei afth sthn Γ e8niki

Ανώνυμος είπε...

ΜαDΜαΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ.ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.