19 Αυγ 2009

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία για τη νέα χρονιά, με πρώτους τους έφηβους να ξαναπατάνε το φρεσκολουστραρισμένο παρκέ του κλειστού του ΔΑΚΝ. Διπλές προπονήσεις - πρωί απόγευμα - περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Παναγιώτη Γκόλαντα. Δελής, Μωραΐτης, Βαρβεράκης μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα της νέας τους ομάδας και .. κλέβουν την παράσταση στις πρώτες προπονήσεις, Κατσούρης και Μπακάλης άρχισαν τις κόντρες στα σουτ.. και όλοι έχουν μπει με πολύ όρεξη στις σκληρές προπονήσεις, παρά την πολύ ζέστη στο κλειστό του ΔΑΚΝ. Από Δευτέρα αναμένονται να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα φιλικά! Το πρόγραμμα της Α1 ξεκινάει στις 31.10 , ενώ αυτά των παίδων και εφήβων στις 12.9.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Οίακα συμφώνησε με τον Γιάννη Νενεκούμη, πρώην προπονητή του Αργοναύτη Ν.Κίου. Ο αξιόλογος προπονητής, πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, θα προστεθεί στο τεχνικό τημ της ομάδας αναλαμβάνοντας μαζί με τον Θωμά Πέτα την ανασυγκρότηση της ακαδημίας, ενώ αγωνιστικά θα κωουτσάρει την παιδική ομάδα. Παράλληλα δε, όπως είναι φυσικό, Πέτας και Νενεκούμης θα συνεργάζονται με τον Π.Γκόλαντα σε όλα τα αγωνιστικά και τεχνικά θέματα όλων των ομάδων, με τον τελευταίο να έχει την ευθύνη όλου αυτού του σχεδιασμού.

" Η πρόταση του Οίακα ήταν η πιο ολοκληρωμένη! Το σωματείο έχει συγκεκριμένους στόχους και πρόγραμμα, εξαιρετικό υλικό παιδιών σε όλα τα επίπεδα, και είναι χαρά αλλά και πρόκληση για μένα να δουλέψω σε αυτό, δίπλα σε δυο τόσο καταξιωμένους συναδέλφους!", είπε ο Γιάννης Νενεκούμης , μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.
Αντιδράσεις:
Categories:

5 σχόλια:

c.ronaldo7mancester είπε...

Oi proponhseis twn mini-paidwn pote tha arxisoun????

οίαξ είπε...

Παίδες από βδομάδα. Μινι με το άνοιγμα των σχολείων!

Ανώνυμος είπε...

A wraia Euxaristw

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΕΔ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΕΙΟ