9 Δεκ 2008

Συνήλθε εκτάκτως την Κυριακή το απόγευμα το ΔΣ του Οίακα και εξέτασε την πορεία της ομάδας Ανδρών στην Α1 ΕΣΚΑΚ, μετά και το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα στη Ν.Κίο με τον Αργοναύτη. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες οι προπονητές της ομάδας Θωμάς Πέτας και Αδριανός Κατσούρης, οι οποίοι ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την ευθύνη της κακής πορείας της ομάδας και έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της διοίκησης.

Το ΔΣ εκτιμώντας όλες τις παραμέτρους, αποφάσισε τα εξής :
  • Οι αρχικά προγραμματισθέντες στόχοι παραμένουν εφικτοί, παρά τις δύο ήττες. Το ΔΣ του συλλόγου παραμένει αταλάντευτα στην πορεία υλοποίησης του προγραμματισμού σε όλα τα επίπεδα, μια πορεία που θα οδηγήσει με σταθερά βήματα το σύλλογο εκεί που του αρμόζει με βάση την ιστορία του.
  • Έκανε αποδεκτή την παραίτηση των δύο προπονητών, οι οποίοι παραμένουν φυσικά στην ομάδα, ο μεν πρώτος σαν μέλος του προπονητικού τημ και υπεύθυνος ακαδημιών, ο δε δεύτερος ως παίκτης και αρχηγός της ανδρικής ομάδας.
  • Εξουσιοδότησε τον ΓΓ Στέφανο Παλλαντζά και το μέλος του ΔΣ Γωγώ Σιατερλή να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις για την άμεση πρόσληψη προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει κατ' αρχήν την ανδρική ομάδα μέχρι τέλος της περιόδου.
  • Σε έκτακτη συνεδρίαση το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τρίτης θα επικυρωθεί η τυχόν συμφωνία με τον νέο προπονητή ο οποίος θα είναι στο πάγκο της ομάδας από το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

4 σχόλια:

takis73 είπε...

Ποιος φταιει τελικα για τη δευτερη ηττα?
Ο Κόκκορης ή οι προπονητές?

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι σωστό το δίλημμα! δεν τόβαλε κανείς έτσι! νομίζω πως όσοι είδαν τον αγώνα και ξέρουν από μπάσκετ, κατάλαβαν! Όπως είχαν καταλάβει και στα προηγούμενα παιχνίδια! ακόμη και στις νίκες! Φυσικά και δεν φταίει ο Κόκορης ή οι προπονητές! Φταίνει πριν από όλα οι ίδιοι οι παίκτες και η προκλητική αδιαφορία τους! Φαντάζομαι πως οι διοίκηση πήρε υπόψη της όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσει! Το σίγουρο και φυσικά θετικό είναι πως αντέδρασε αμέσως σε ένα αδιέξοδο! Εύχομαι η επιλογή να είναι σωστή. Και καλή για όλους!

Ανώνυμος είπε...

geia sas.eimai nos proponitis kai psaxno gia omada.mporeitai na feretai se epafi me tin doiikisi afou psaxnoun proponiti?eimai sugouros oti mporo na voithiso

Ανώνυμος είπε...

μάλλον δεν διάβασες ότι βρήκαμε ήδη!